August 12, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #24


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari yang agak busy, nasib laa ada schedule entry.. Kalau tak jadi macam beberapa hari lepas, blog sunyi tanpa entry baru..

Okey laa, macam biasa Eyda kongsi wordless wednesday untuk hari nih..





DON'T TALK,
JUST ACT.

DON'T SAY,
JUST SHOW.

DON'T PROMISE,
JUST PROVE.




12 comments:

  1. Busy yer Eyda... Zumal pun sama gak...

    ReplyDelete
  2. betulkan.. jangan hanya sekadar berkata-kata.. buktikan.. baru orang percaya.. ;)

    ReplyDelete
  3. yes...if u really love me...don't just say but prove it kih kih kih..boleh camtu

    ReplyDelete
  4. jangan tahu cakap je..tapi tiada tindakan kan..

    ReplyDelete
  5. btl...ckp byk pon x guna...buktikan ja

    ReplyDelete
  6. Betul2..omong kosong orang tak pandang..semua orang boleh ckp..hehehe..Cik Mimie pun bz jugak..baru sempat singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. kalau terlalu banyak berjanji pun nanti orang meluat kannnnnn ;)

    ReplyDelete
  8. dont promise just prove !! itu yang terbaik.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. yg last skali tu penting !!!
    jgn jadik munafiq...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...