August 7, 2015

VoNVoNMe


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ni gara-gara blogwalking ke blog kengkawan laa nih.. Masa singgah kat blog Arzmoha, tetiba tertarik nak cuba.. Nak tau apa dia, meh ushar skit..




Hahaha lawak plak rasa jawapan yang diberikan.. Memang tak betul jer semua tuh.. Ada nak cuba ke? Meh klik Vonvonme nih..

Apa yang korang dapat? Share laa..




39 comments:

  1. wahhh...

    hipster tu.. hahaha...

    zaf punya pun ngarut jugakkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa pasalnya.. tapi saja syok2 ja pun kan..

      Delete
    2. Assalam uols,
      oooooooo
      kiranya ni maen2 ja la yer
      hengatkan bebetoi tadi :P

      Delete
  2. sama dgn Fida la kak..ala..trick jer tu,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita sama ke? tu laa trick ja semua tu.. Eyda pun syok2 ja main..

      Delete
    2. Ehh sama ke?ala main ni pun syok2 ja..ermm memang trick jelah kan..

      Delete
  3. nanti nak try gak la... king hipster tak tahan tu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. SS mana jawapan.... Mmg viralkan sangat

      Delete
    2. penuh fesbuk.. nasib ceq belum terjebak..

      Delete
  5. Izzeyda king of hibster tu kelakar

    ReplyDelete
  6. izzeyda in love with the coco tu ada benaran tak Eyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan nya sila rujuk jawapan Eyda sbb jawapan kami sama

      Delete
    2. x mcm org tu blogger FEMES hihihhi

      Delete
    3. kalu buat banyak kali pon jawpan berbeza laa...

      Delete
  7. jap nk try apa yg keluar..ntah2 x kuar langsung hahaha

    ReplyDelete
  8. scandal tu yg x tahan tu kan hahahah gelak besar

    ReplyDelete
  9. Semua kena virus yang Arz sebarkan ^-^

    ReplyDelete
  10. hahaha.. mcm2 arz ni. nk try nanti

    ReplyDelete
  11. Saya dapat penjual lemang yang berjaya! Hahahahahah

    ReplyDelete
  12. Assalam eyda,
    ooohoiiiiiii
    memacam yang keluor yer uols :P

    ReplyDelete
  13. kat timeline fb aida byk gaks frens yg update benda ni.
    aida x cuba pun :)

    ReplyDelete
  14. HAhahaha...demam game ni skrg kat FB..hehehe

    ReplyDelete
  15. ramai kat fesbuk dok share mende alah ni.. Kak Eyda pun kena dah skali hehe..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...