August 4, 2015

RaJiN MenGoMeN JuLai 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu.. Dah pun memasuki bulan Ogos pada tahun nih..

Seperti biasa Eyda akan senaraikan blogger yang rajin meninggalkan komen yang banyak di blog Eyda.. Meh jenguk sikit siapa yang kena..
















Wah tak sangka kali nih menampakkan ramai blogger baru yang memasuki carta Rajin Mengomen Julai Eyda pada kali nih.. Kebanyakkannya datang daripada group #bloggerutara.. Terima kasih semua yang sudi singgah sini dan meninggalkan komen buat Eyda..

Bagi yang tidak memasuki carta tu jangan sedih-sedih Eyda tetap sayang korang jugak.. Seperti biasa Eyda akan masukkan semua yang berada dalam carta ke dalam Bloglist Ogos Eyda kali nih..

Jom kita saling kunjung mengunjungi blogger yang lain.. In shaa Allah kunjungan korang akan dibalas nanti..




31 comments:

  1. Masih tersenarai disini walaupun kurang BW bulan lepas :)

    Tahniah buat yang lain2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 bila cik mimie nak tembus carta SS? mampu x nak duduk no 1? keh keh keh...

      Delete
    2. OMG!! soklan SS susa sgt...soklan SPM pun tak susa macam ni..hehe..

      InsyaAllah SS..:)

      Delete
  2. Terbaik lah korang .... tak terkomen akak ...

    ReplyDelete
  3. Ehhh.. ramainya.. haha...

    Hi Kak Eyda...

    ReplyDelete
  4. Ramainya (@_@)

    http://homemadebeautysecret.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Merasa gak tersenarai walaupun last month tak sempat sangat blogwalking & jalan2 :)

    ReplyDelete
  6. aida di situ.
    sejak 1 syawal aida x bw.
    busy beraya :)
    sib baik listed jugak hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. semua nama tu kita biasa dengar. hehehe. tahniah semua!!! :DDD nanti in shaa ALLAH dah free, dah grad, nak balas dendam bom semua blog!

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua. Blogger utara ohsem

    ReplyDelete
  9. alamak...kita xda dlm senarai...opppps....

    tahniah buat smua

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah ada dalam senari... kena teruskan usaha nie..

    ReplyDelete
  11. alamak...gara2 bulan Ramadhan...Fida pun dah hilang dari list..tak pe..this month i will try my best

    ReplyDelete
  12. alaa..dah jatuh tangga ke dua hihihhi

    ReplyDelete
  13. sama-sama Eyda..we as a blogger we support each other

    ReplyDelete
  14. Betul kah no 1 hihihihi... Lps ni xde ekin dalam list kut... Bgi dekat org lain pulak diri ni.nak bawa diri jauh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa pulak...ada nada merajuk je ni

      Delete
    2. Tak merajuk sis JM... x sihat mana sekarang ni nak rehat saja

      Delete
    3. Assalam ekin,
      moga cepat sembuh naaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
    4. apabila juara berbicara... keh keh keh...

      Delete
    5. Sembuh mai pulak sakit... Dugaan Allah uji

      Delete
  15. tahniah pada yang tersenarai kan
    mmg mmg rajin2 semuanya
    maaf lewat menjengah ke sini kak eyda

    ReplyDelete
  16. Assalam eyda,
    alhamdulillah
    terselit jugak iols kat tetengah itu he3

    ReplyDelete
  17. huh! kedudukan merosot... ha ha ha...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...