August 19, 2015

Logo #bloggerutara


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak citer pasal group #bloggerutara..

Alhamdulillah dah 2 bulan group ini ditubuhkan dan kini mempunyai 30 blogger di dalamnya..

Sempena 2 bulan penubuhannya, kini dengan rasminya logo #bloggerutara telah dilancarkan hasil sentuhan Cikpinz..


Inilah rupa logo group #bloggerutara yang terbaru.. Cantik tak?

Jom LIKE Page #bloggerutara..




30 comments:

  1. Nak tanya, group ni untuk blogger yang menetap di utara atau blogger yang berasal dari utara? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Group ni dibuat untuk blogger yang berasal dan juga menetap di utara..

      Delete
  2. Replies
    1. macam mana yer kak nak join blogger utaqa ni...

      Delete
    2. setakat sekarang kami stop dulu untuk penambahan ahli.. in shaa Allah bila dah ok nanti akak cuba masukkan Fida dalam group.. tapi kena rajin update blog dan bw jugak..

      Delete
  3. Replies
    1. mewakili 4 negeri utara dgn warna bendera2 negeri utara.. hehhe

      Delete
    2. thanks Pha Is tolong jawab kan..

      Delete
    3. Baru nk tanya sbb Eyda x explain kat atas :-)

      Delete
  4. alhamdulillah... semoga ukhuwah yang terjalin dari group ni berkekalan...

    ReplyDelete
  5. yayy kita dah ada logo sendiri.. terbaik lah cikpinz...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya akhirnya ada logo sendiri.. hasil sentuhan CP..

      Delete
  6. comel2.. nth bila yui dpt jumpa korg..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah Yui, nanti kita dapat jugak..

      Delete
  7. congratulations
    keep growing and do support us ok

    ReplyDelete
  8. aida selatan :( x dpt join la.
    meskipun skang ni 2minggu di utara :)

    ReplyDelete
  9. Assalam eyda,
    weewiiittt dari #bloggerutara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam sha.. weewiitt buat sha jugak.. hehehe..

      Delete
  10. Wah2, blogger utara dah ada logo la :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...