July 22, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #21


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah 6 hari kita beraya kan.. Eyda belum up lagi entry raya.. In shaa Allah nanti Eyda up kan ya.. Mood malas nak upload gambar.. Huhuhu..



 
 
 
 
 

19 comments:

  1. nice! i suka nombor 3 tu live simply! :))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. itulah mood raya masih menebal lagi nih..

      Delete
  3. Simple rules yang sangat mudah utk kita apply :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu Farrah.. boleh laa cuba..

      Delete
  4. Hari ini Cik Mimie dah start keje dah..huwaaa...nak cuti lagi..heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok laa tu cik Mimie.. akak dah masuk hari ke-3 bekerja.. mood keja masih out lagi..

      Delete
  5. orang dah start keje. tak ada mood raya dah. hahaha

    ReplyDelete
  6. setuju setuju.. jangan benci membenci.. ada sekelumit pun hati dah boleh kotor..
    jangan expect much.. nanti kalo tak tercapai kita kecewa.. expect sikit2 saja.. moderate =)

    ReplyDelete
  7. Sha dah start keje dari ari Selasa.. Samalah belum ada mood nak up entry raya..
    Mood raya kurang tahun nie.. Huhuhu...
    Nice sharing..

    ReplyDelete
  8. Sama lah kita..

    lagi teruk, dua hari menyepi.. heh2

    ReplyDelete
  9. saya xboleh nk mood raya..dh kena kerja dh

    ReplyDelete
  10. sama la kita..mood nak update blog bercinta sangat..hahaha

    ReplyDelete
  11. Assalam eyda,
    ya betuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  12. no 5 tu aida suka nak amal kan la...
    expect less :)

    ReplyDelete
  13. bila amalkan 5 perkara ni awet muda!!!

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...