July 7, 2015

TeRiMa KaSiH SaHaBaT #5


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Bulan Julai dah pun memasuki minggu pertama.. Sekejap jer kan.. Tup-tup dah nak raya.. Huhuhu baju raya sendiri belum beli lagi.. Acaner tuh?

Tak apa rembat jelah baju apapun, asalkan ada yang baru.. Mood nak raya dah ke laut macam ni laa jadinya.. Tak beli pun, macam tak best jugak rasanya..

Okey laa hari nih Eyda nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada sahabat maya Eyda yang sudi membuat entry khas bagi menghargai komen-komen sahabat blogger yang lain..

Nampaknya bulan lepas makin menurun blogwalking Eyda kan.. Mungkin sebab sibuk agaknya.. Apapun terima kasih kepada semua.. Ini entry khas untuk korang ya..

Pertama sekali Eyda nak ucapkan terima kasih kepada CT Humairah.. Wah tak sangka kali nih nama Eyda muncul dalam carta CT ya.. Walaupun berada di tangga tercorot, tapi masih berada dalam carta..



Carta kedua ni datangnya daripada Scdha Sein a.k.a SS.. Bulan ni merupakan bulan istimewa buat SS.. Nak tau apa istimewanya, rajin-rajin laa berkunjung ke blognya..


Carta ketiga datangnya daripada Cik Mimie.. Seperti biasa cik Mimie akan hadiahkan sijil buat semua top komentar di blognya.. Jom ushar skit..




Carta keempat datangnya daripada kak Jari Manis atau lebih mudah dipanggil JM jer.. Eyda pun bukan selalu sangat singgah blog kak JM, tapi tak sangka Eyda masih mampu berada dalam carta.. Berada di tengah-tengah carta lagi..



Carta kelima datangnya daripada Zumal.. Zumal ni baru jer berhenti kerja dan buat bisnes sendiri.. Jom support bisnes Zumal.. Nak tau apa yang ada, jom berkunjung ke blognya..




Carta keenam pula datangnya daripada Farrah MF.. Kali ni semua yang berada dalam carta dapat gelaran princess ya.. Hahaha boleh laa berangan jadi princess jap..




# UPDATE

Carta ke tujuh plak datangnya daripada Mama3Farhanah.. Ibu kepada 3 orang puteri.. Orang Kedah, tapi menetap di Kelantan sekarang.. Walaupun sesekali jer mengeBOM tak sangka muncul jugak nama Eyda dalam carta..



Okey jom korang singgah ke blog mereka.. Boleh jugak menambah kenalan.. Yang mana dah kenal, jom singgah manalah tau, dah lama tak singgah kan..




22 comments:

  1. comelnya widget gambar last sekali tu

    kira pun ada masa rajin jadi top komentar ada masanya ke laut jugak hihihihi

    ReplyDelete
  2. waaa....tersenarai kat byk blog tuuuuu.....thniah eyda :)

    ReplyDelete
  3. yg Farah pnya tu comel...kiut...tahniah3

    ReplyDelete
  4. ekin pun ada entri ni tak share lg blog asyik problem

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa nih, gambar tak boleh nak upload.. tension betul laa..

      Delete
    2. ekin blog problem bulan gambar kak problem something wrong feed blog tu

      Delete
    3. rasa blog ekin kak eyda top comment gak

      Delete
  5. yeahhh! special month... keh keh keh...

    ReplyDelete
  6. Kak Eyda, memang rajin komen..sebab tu ada dimana-mana...hehehe

    Terima kasih sebab sudi jadi pengomen tegar blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  7. Dasat betul che sue eyda ni. Semua blog nama dia ja. Apapun tahniah

    ReplyDelete
  8. Eyda di situ di sana di sini. Thanks sudi jadi pengomen hebat kat blog saya :)

    ReplyDelete
  9. wahhh.. hehehe. boleh ikut jejak JM.

    ReplyDelete
  10. Wah...Eyda ada di mana2...keep on BW ye

    ReplyDelete
  11. hehehe Kak Farrah nye paling comel kan kan.. ada masa dia edit nama kita gitu wakaka..
    maceh Kak Eyda sudi bertandang.. tngk ni baru dapat balas kunjungan..

    ReplyDelete
  12. Assalam eyda,
    tahniah3
    bertingkek2 tuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...