July 3, 2015

TazKiRaH JuMaaT #19


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..






19 comments:

  1. Assalam eyda,
    nice sharing

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  2. simple.
    tapi kekadang aida ni terlupa nak amalkan :( hu hu...

    ReplyDelete
  3. betul!!! moh kita amalkan...byk kan selawat ke atas nama...lebih dari 10 lagi bagus...terbaik!

    ReplyDelete
  4. ingatan yang bagus utk saya yg sering alpa =(

    newmember #521

    ReplyDelete
  5. tq atas sharing kak eyda selalu terlupa nak selawat...

    ReplyDelete
  6. Bagus perkongsian ni, Eyda. Harap kita istiqamah berselawat setiap hari :)

    ReplyDelete
  7. kadang benda yang biasa kita buat je selalu kan tapi tak sangka dalam tu besar manfaatnya :)

    ReplyDelete
  8. nice sharing tp susah kita nk buat

    ReplyDelete
  9. Allahumma solli 'ala muhammad waala alihi wasohbihi wasallam...

    ReplyDelete
  10. Terima aksih atas perkongsian ini.. :)

    ReplyDelete
  11. jom jom rajinkan berselawat.. tak rugi apa pun kan..
    dapat syafaat lagi..

    ReplyDelete
  12. Salam Aodilfitri untuk semua..dari mommylina dan besiaran sini mencari sahabat blogger... maaf zahir batin

    ReplyDelete
  13. Terbaik..selamat hari raya..nanti dtg ke blog saya http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tq atas peringatan. salam lebaran CT :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...