July 2, 2015

RaJiN MenGoMeN JuN 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu kan.. Kita dah pun masuk ke bulan Julai.. Dah setengah tahun kita lalui dalam tahun 2015.. Bulan Ramadhan pun dah memasuki ke pertengahannya..

Ada lagi yang belum siapkan persiapan nak berhari raya? Kalau ada tuh, kita geng laa.. Hehehe.. Ada skit lagi persiapan untuk raya yang Eyda belum siapkan.. Rasanya boleh settle laa nanti..

Seperti biasa Eyda akan buat entri special untuk sahabat Eyda yang rajin singgah ke sini.. Jom ushar skit siapakah yang berada di dalam carta kali ni..
















Terima kasih semua kerana sudi menyerikan blog Eyda nih.. Tak sangka ada jugak sahabat baru yang masuk dalam carta kali nih.. Seperti biasa Eyda akan masukkan link blog nih ke dalam bloglist Eyda..




59 comments:

  1. Replies
    1. untuk bulan ni boleh tu.. baru ja mula bulan baru..

      Delete
    2. huwaaa samalah kita Kak Zai.. bulan ni lebur kena campak keluar..

      Delete
  2. tahniah pada uols semua
    gigih2 lah lagi mengomen ye
    jgn lupa mengomen di blog iols ye
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah El nanti singgah blog El plak..

      Delete
  3. perghhh ramainya komen tegar dalam ni...susah nak masuk list camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh lagi tu Arz baru start bulan baru..

      Delete
  4. salam ziarah.. banyak blogger saya kenai diatas... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Eny sudi singgah sini.. yup diaorang banyak meninggalkan komen kat blog blogger yang lain..

      Delete
  5. persiapa raya? apa yg belum settle tu...kalau sis JM..baju raya x de lagi...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa baju raya belum cari lagi.. huhuhu..

      Delete
  6. Tahniah buat mereka semua..antara mereka tu..juga menjadi Top Commentar di blog sis JM termasuk Eyda..terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah jugak buat kak JM..

      Delete
    2. hehehe pusing2 kot tu jugak =)
      bak kata Akak JM.. kita jugaklah yang kena support kawan2 masing2,.

      Delete
  7. Replies
    1. thanks shahida sudi singgah sini..

      Delete
  8. Ada gak tersenarai sejak bw kurang hp rosak.ni... Tahniah sis JM juara ekin dah bagi balik kat sis ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh Ekin tak masuk carta.. hehehe..

      Delete
    2. hehehe dalam pada rosak tu Kak Ekin dapat jugak bom kami2..
      semput jadinya bila dah mula komen.. hebat =D

      Delete
  9. Persiapan raya ekin beli pun... Jahit baju kurung saja... Beg n kasut ada dah boleh menang nile.com aritu guna yg tu.jah lagi kasut yg hantaran masih elok hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok laa pandai jahit baju sendiri.. akak nih bagi laa mesin jahit, nanti kain dok jadi kain ja.. hehehe.. huhuhu baju belum beli.. benda lain tak kisah sangat..

      Delete
    2. hahahaha ekin xpndai jahit baju..... ekin g jahit baju kurung dgn.jiran kat rumah.ni... sory buat akak salah fhm

      Delete
    3. laa ingat jahit sendiri.. hehehe..

      Delete
  10. lama nya tak singgah sini sibuk sngt sejak puasa ni Eyda, insya ALLAH lepas raya mungkin tak sesibuk skrg ni hehee tapi lama lagiii nak raya ni kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul laa lama kak Noor tak singgah sini.. rindu tau.. tu yang singgah kat blog kak Noor tadi.. yup sekejap jer masa berlalu kan kak Noor..

      Delete
  11. Assalam eyda,
    yiipppppiiieeee
    alhamdulillah tersenarai he3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Sha.. tahniah berjaya berada dalam carta..

      Delete
    2. tu sebab Sha rajin mengeBOM laa..

      Delete
  12. makkk oi..ramainye pengomen tegar..
    x berkesempatan la den yg berminggu2 sekali jenguk blog..huu
    tahniah korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali kena mengeBOm laa Annur baru dapat masuk carta..

      Delete
  13. Replies
    1. Wahhh... Pandai budget... He he be...

      Delete
    2. tak dapat menyelit this time.. akan ku bersungguh2 nxt time..

      Delete
  14. Thanks Eyda... Selalu serbu pondok buruks SS tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak untuk SS sebab sudi singgah ke teratak kecil Eyda..

      Delete
  15. Replies
    1. diaorang memang rajin mengomen pun.. Eellee tak mau jadi antara salah seorang top komentar ke?

      Delete
  16. hehhehehe....terselit jugak nama kt situ....

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. thanks mrs.zura'ajis sudi singgah sini..

      Delete
  18. Tersenarai jugak disini rupanya..hehehe..sipi2 je dengan SS.. heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah cik Mimie.. tu laa sipi2 jer dengan SS tu.. hehehe..

      Delete
    2. okaylah tu.. CT kena tendang keluar terus.. hahaha..

      Delete
  19. Sis JM memang ratu Juara Carta..xleh challenge dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah pernah kalahkab kak JM hihihihi

      Delete
    2. ya betul tu, Ekin pernah kalahkan kak JM sekali..

      Delete
    3. Akak JM speed dia turbo la Cik Mimie.. kita baru nak panas enjin..
      dia sampai bulan dah ehehe..

      Delete
  20. eeeeh !! eeeeh !! dalam Jun pun nama CT memang dah kena tendang keluar eh..
    huuurm bulan Jun tu dapat publish entry yang memang dah draft.. tak dan nak jenguk
    komen pun.. adus da kuar carta..

    ReplyDelete
  21. alah. selalu tak tersenarai. harus gigih berusaha lagi sampai tersenarai ni. hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...