July 16, 2015

KaD RaYa DaRiPaDa ZuMaL DaN MaMa3FaRHaNaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Yeay esok nak raya.. Mood kerja makin kurang, mood raya ja yang lebih..

Ramai yang akan memulakan perjalanan balik ke kampong pada hari ini.. Semoga semuanya selamat sampai ke destinasi.. Berhenti bila letih ya..

Okey laa, hari nih nak share kad raya yang Eyda terima semalam.. Seronok betul rasa raya tahun nih, sebab banyak dapat kad raya daripada rakan blogger..

Kalau tak memang lama laa tak pernah terima kad raya.. Asyik dengan e-card atau sms jer.. Dia punya feel tak sama dengan terima kad raya yang sebenarnya..

Tetiba teringat zaman sekolah dulu-dulu berlumba-lumba hantar kad dan membalas kad raya.. Siap ada yang buat pertandingan sapa yang kutip kad paling banyak.. Hehehe.. Itulah antara memori yang ada bersama kad raya nih..

Meh tengok kad daripada Zumal dan Mama3 Farhanah nih..


Kad raya daripada Zumal


Kad raya daripada Mama3Farhanah


Gift daripada Mama3Farhanah


Terima kasih ya, Zumal dan Mama3Farhanah kerana sudi memberikan kad raya nih.. Makin bertambah laa kad raya Eyda pada tahun nih..



13 comments:

  1. Terima kasih juga sebab jadi top komentar blog Zumal... Salam lebaran yer ^-^

    ReplyDelete
  2. apa yang Mama kasi tu ? nampak macam plaster yang ada macam2 design tu hehehe..

    ReplyDelete
  3. bestlah dapat kad.. nanti CT nak kumpul semua baru hapdet lah hehehe..

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Eyda..berapa lama cuti ni

    ReplyDelete
  5. ahaa..sis JM pun dapat dari Zumal tu...hikss..itu pun nk ckp kan :-)

    ReplyDelete
  6. harap2 kad raya dari sis JM x gone with the wind

    ReplyDelete
  7. Seronokkan bila dapat kad raya.. Rasa nostalgia sangat... Moga akan diteruskan amalan nie pada tahun hadapan..

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie pun dapat dari DZ dan Mama :) Tahniah Kak Eyda :)

    ReplyDelete
  9. wahhh banyak Kad raya kak eyda dapat

    ReplyDelete
  10. Assalam eyda,
    waaaaa
    tahniah uols
    syoknya comei kad ghayer uols dapat

    ReplyDelete
  11. Gift tu macam pernah nampak... Macam pernah nak beli... He He HE..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...