June 27, 2015

TeRiMa KaSiH MaSTuRaDiN


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah masih ada rezeki untuk Eyda.. Hari Isnin yang lepas Eyda terima satu parcel.. Rupanya hadiah GA Dotter of Mohd Din Birthday..

Terima kasih banyak-banyak Masturadin di atas hadiah nih.. Eyda memang tak sangka nak menang.. Apapun, itulah dinamakan rezeki kan..

Inilah hadiahnya sebatang pen Singapore

Cantik tak?

http://www.masturadin.com/2015/06/senarai-nama-pemenang-dottersofmohddinbirthdaygiveaway.html
Keputusan GA


Sesiapa yang ingin mengenali dengan penghantar hadiah nih.. Singgah laa ke blognya.. Masturadin nih jugak seorang peniaga online.. Antara barangan yang dijual adalah emas, pakaian, makanan dan keperluan harian.. Banyak kan.. Dia juga adalah salah seorang ahli EFG (Exchange Feed Group).. Jom kita singgah sambil berkenalan dengannya..




19 comments:

  1. Tahniah...rezeki menang GA.....nantikan dari sis JM lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sentiasa menanti hahaha

      Delete
    2. ehh ada tukang jawab plak ya.. hehehe..

      Delete
  2. pergh.. dari singapore.. luar negara tu.. hehe.. tahniah..

    singgah BW sini pelan2 dari geng blogger utara..

    ReplyDelete
  3. comel pen..ada lucky charm..tahniah :D

    ReplyDelete
  4. tahniah eyda....rezeki kan hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Eyda :)

    tag akak kat sini ye :) http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak eyda. Kenai masturadin
    Saudagar emas

    ReplyDelete
  7. Assalam eyda,
    hadiah lagiiiiiiii
    tahniah3 :)

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  8. tahniah :)
    bila la aida nak merasa dpt hadiah ni ye.
    da lama x dpt hadiah ni :( hu hu

    ReplyDelete
  9. wah! tahniah. bestnya dapat hadiah

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...