June 17, 2015

TeRiMa KaSiH aYuNi RaFiLaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak kongsi hadiah yang Eyda menang.. Alhamdulillah masih ada rezeki buat Eyda.. Umpama hadiah sempena hari kelahiran Eyda jer.. Sampai pun hampir dengan hari lahir Eyda..

Apapun Eyda nak berterima kasih kepada Ayuni Rafilah dengan hadiah GA sempena hari ibu yang dianjurkan.. Ada yang tak ingat GA yang mana, meh klik SINI.. Keputusan GA plak di SINI..

Apapun sebelum tuh meh berkenalan skit dengannya.. Ayuni Rafilah tinggal di Selangor.. Dia nih memang suka dengan kucing.. Dia ada berkongsi mengenai kucing di blognya.. Bukan tu saja, dia juga ada buat review mengenai sesuatu produk.. Malah ada pelbagai tips juga ada di dalam blognya..




 

Alhamdulillah rezeki.. Tapi memang Eyda tak ingat langsung nak semak keputusan GA nih.. Almaklum sajalah agak busy kan time tuh.. Thanks Ayuni sebab informkan Eyda..

Cantik kotak FlexiPack nih

Inilah hadiah yang dimenangi Eyda


Ermm nak bagi kat mak, tapi mak plak jenis tak pakai rantai sebegini.. Nampaknya sendiri laa yang melaram.. Tak apa lah asalkan ada yang memakai kan..



28 comments:

  1. Tahniah k.Eyda.
    Selalu bertuah.
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.. bukan selalu, tapi kekadang kalau dapat tu berturut2.. apapun thanks tau Shikin..

      Delete
  2. salam kak eyda. wahhh besnye dpt menang hadiah!!!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam anamizu.. lama tak singgah.. nanti akak singgah ya.. nama menang dapat hadiah, mana tak bestnya.. :)

      Delete
  3. Tahniah...habuan kerana rajin join segmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak JM.. alhamdulillah rezeki namanya tu..

      Delete
  4. Replies
    1. selamat berpuasa juga buat kak JM..

      Delete
  5. tahniah..alhamdlulillah rezeki..

    ReplyDelete
  6. tahniah eyda.
    aida ni ntah bila la nak bertuah.
    bulan ni byk join giveaway.
    mudah2an sangkut la semua :) amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aida.. in shaa Allah nanti ada laa rezeki Aida.. Eyda masa mula join dulu pun tak bertuah.. ntah masa bila yang bertuah pun dah tak ingat.. itu pun bukannya semua bertuah.. ada jugak tak ada tuah..

      Delete
  7. wow nampak macam lawa.. hehehe. tahniah lagi sekali ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak melaram cantik nih.. apapun thanks Amy J..

      Delete
  8. cantik juga rantai tu.. melaram time raya mesti lawa :)

    ReplyDelete
  9. waaa...thniah eyda.....rezeki tu kan hihih

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...