June 15, 2015

MeNoNToN FiLeM JuRaSSiC WoRLd


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Setelah beberapa hari bercuti, hari nih Eyda kembali bekerja.. Huhuhu mood malas masih menyelubungi diri.. Harap mood rajin akan menjelma tak lama lagi..

Nak tau apa Eyda buat cuti nih? Ada beberapa aktiviti yang Eyda buat bersama anak-anak Eyda.. Apapun lebih kepada memenuhi permintaan dan kehendak anak-anak.. Layankan jelah..

Memandangkan filem Jurassic World keluar time Eyda cuti.. Apa lagi, ambik kesempatan yang ada untuk menonton bersama anak-anak.. Lama betul Eyda tak menonton wayang bersama anak-anak.. Lebih setahun rasanya..

Makanya tahun nih, bawak jelah anak-anak tengok filem aksi nih.. Memang tak rugi tengok filem nih.. Menarik dari awal filem hingga tamat.. Eyda bagi 4.5 / 5 bintang.. Berbintang-bintang Eyda bagi.. Sesuai laa bagi sesiapa yang nak bawak anak-anak menonton filem nih..



Tiket kami



Selepas menonton filem ada saja aksi depan kamera..

Lagi..

Memang best kan bila anak-anak pun melayan dengan filem yang ditonton.. Siap ada permintaan nak tengok lagi.. Nampaknya kena cari CD plak laa nanti..




23 comments:

  1. maaf akak...Fida pun dah lama tak online...5 hari busy kat outstation..hehehe..ni pun malas lagi ni...nak membaca blog semua org tak sempat//

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa akak paham.. kekadang busy tahap tak dapat nak cerita.. Fida singgah ni pun akak dah happy..

      Delete
  2. Bestnya, Tak sabar nak tunggu ZZ besar. Boleh ajak g tengok wayang sama-sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tunggu ZZ besar skit memang best laa layan wayang sama2..

      Delete
  3. Amboi, bukan main lagi si Izzat & Kimie beraksi :)

    ReplyDelete
  4. Ramai gaks yg tgk movie ni.
    asben ajak last sabtu.
    tapi busy benda lain.
    now da nyesal :-( hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pergi kan dah tengok movie ni.. laa kan dah nyesal.. tak apa laa tak ada rezeki laa tuh.. apapun memang best citer nih..

      Delete
  5. sy pon bercdg nk g tgk citer nih...tp bila laa dpt pergi ...tggu org belanja..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajak laa encik abang belanja.. hehehe..

      Delete
  6. suka cite ni! perempuan tu cun sangat! laki pakai kasut tumit rileks je! i am jealous!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, siap lari dengan pakai kasut tumit tinggi lagi..

      Delete
  7. ahakss..minta nk tgk lagi katanya...bestlah tu..ha'a..beli CD boleh tgk berulang2 kali

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasal, memang kena cari CD laa macam ni.. boleh ulang tengok sampai muntah.. hehehe..

      Delete
  8. ahakk...suka tgk aksi2 2 org nak Eyda tu...pandai berlakon ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda suruh posing biasa jer.. tapi diaorang nak buat aksi sebegitu.. apa lagi, layan jelah..

      Delete
  9. Berzaman tak tengok wayang... Adeiii... Tak tahu perkembangan movie skrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa dah setahun tak ambik peduli filem apa yang now showing.. ni pun sebab ada iklan kat tv dan anak2 dah ajak nak tengok..

      Delete
  10. Wah, bestnye..Cik Mimie x tgk lagi cerita ni..

    ReplyDelete
  11. best kan! kita suka tgk cter ni. hahahaha... tp x wat lagi review. adoi, malasnya

    ReplyDelete
  12. lama tak.tengok.wayang huhuhu... xdang sokmo abg bz keje

    ReplyDelete
  13. alahai box office la eyda smpai tak dpt tiket. nampaknya kena tgk dvd la. hehe
    bln puasa mmg xkeluar tgk wyg pun.

    ReplyDelete
  14. Assalam eyda,
    tu dia haaaihhhh
    dok buat movie dolu sebelom masok nengok movie yer he3
    anak2 :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...