June 22, 2015

KeNaPa Ya?


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah hari Isnin.. Dah masuk hari ke-5 kita berpuasa.. Alhamdulillah masih diberi kesihatan dan kekuatan untuk menjalani ibadah puasa..

Eyda sebenarnya menghadapi sedikit masalah dengan blog Eyda.. Tak pasti plak di mana silap dan salahnya.. Tetiba jer tak boleh nak edit gadget bloglist Eyda..

Ada sesiapa boleh tolong Eyda? Dah hampir seminggu Eyda usahakan, tapi masih tak berjaya.. Sebelum nih senang jer nak add list.. Sekarang nih bila klik add list ini yang jadi.. Apa pun tak boleh nak edit.. Huhuhu..


Sebelum Eyda nak add blog masuk list


Selepas klik add blog to your list..


Nampak tak apa yang jadi? Bahagian sort tu masa sebelum klik add blog ada.. Bila klik menghilangkan item pada sort.. Blog tetap tak boleh add kat dalam list blog Eyda jugak..



27 comments:

  1. sama mcm Fida kak...minggu lepas nak edit bloglist tak boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka Fida.. sekarang dah ok ke masih lagi? akak stay tak boleh nak edit jugak.. susah laa GA yang kena add blog letak dalam bloglist tak boleh..

      Delete
  2. aida pun.
    rasa nyer dari hari sabtu ari tu.
    jumaat aida edit few blogs utk masuk bloglist ok aje.
    ari ni pun aida try x bleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari minggu lepas lagi.. tak sure dari hari apa yang start jadi.. ntah apa dah jadi pun tak pasti.. itu yang sampai bertukar background..

      Delete
  3. Eyda tukar layout eh....nampak lain je ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, bertukar gara-gara masalah ni laa.. nampak lebih kemas plak bila dah tukar nih.. hehehe..

      Delete
  4. ehh jap..bab ni mmg x pandai sangat..nanti kita tunggu sifu SS tolong tgk kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah bab nak adjust sendiri bukan pandai sangat.. yelah dah tak reti kan.. tunggu pada yang pakar jelah..

      Delete
  5. samala macam khaty..hari nie pun tak boleh jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. rupanya masih ada yang bermasalah macam Eyda.. mungkin blogspot yang bermasalah agaknya..

      Delete
  6. ingatkan ain sorang . emm ramai lagi rupanya. emmm . ain pun dah try dari 3 hari lpas. pun tak boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti masalah daripada blogspot sendiri..

      Delete
  7. Replies
    1. rasanya sebab ramai yang jadi macam ni..

      Delete
  8. Rasanya blogspot prob kot..sebab Cik Mimie pun xboleh edit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya betul laa tu cik Mimie.. ramai yang kata diaorang pun sama..

      Delete
    2. Betul. Rasanya problem ngan blogspot tu sendiri. Kena tunggu diorang fix error.

      Delete
  9. Patut ekin nak edit bloglist tak dapat gak

    ReplyDelete
  10. Samalah ! Ingatkan sebab guna templates baru and dia tak support ke apa. Rupanya ramai yang jadi macamni. Blogspot problem lah kot kan.

    ReplyDelete
  11. nak jugak tlg tp sy pun xreti sgt...huhuhu....nnti kita tlg tanyakan dgn member2 kot2 tau

    ReplyDelete
  12. patutlah, wardah pun xboleh editt... huwaaa. T.T nak masuk GA yang kene masukkan dalam bloglist kene hold dulu.. huhu

    ReplyDelete
  13. rasanya hari ni macam dah ok, shad try tadi nak masukkan few blog dlm bloglist, dah boleh dah.. blogspot ada something wrong somewhere kot,,

    ReplyDelete
  14. Jangan lupa Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  15. ini memang masalah blogspot kak eyda. saya dah search and diorang dah betulkan. cuba try balik. in shaa ALLAH boleh sebab semalam saya dah boleh edit bloglist

    ReplyDelete
  16. Assalam eyda,
    tak dapek nak nolong he3
    iols pun tak expert he3
    harap masalah dapat setel naaaaaaa :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...