June 29, 2015

GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom join beramai-ramai, manalah tau rezeki korang kan..


http://azlenaryzalbakar.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Tag






Hadiah yang ditawarkan


* Hadiah Utama *
1 pemenang PENGINAPAN PERCUMA 1 MALAM DI BAYOU LAGOON RESORT MELAKA
( Tarikh penginapan pemenang sendiri tentukan dan hanya penginapan bilik sahaja ditaja )
Hadiah ke - 2
Duit Raya RM 50.00
( diberi secara topap handset atau bankin )
Hadiah ke - 3
Duit Raya RM 20.00
( diberi secara topap handset  atau bankin )



14 comments:

  1. thanks akak sebab tag Fida..Insyaallah esok Fida join..ni dah nak balik kerja dah..huhuhu..
    Hadiah dia awesome sangat..baru berangan nak tidur hotell.tuptup akak tag segmen ni..tak sabar nak join

    ReplyDelete
  2. Zumal singgah dari GA yang sama, good luck k ^-^

    ReplyDelete
  3. Thanks, Eyda sebab tag Farrah.
    All the best, ye!

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen yg sama..gud luck ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete
  5. good luck.
    kalau eyda menang ke bayou lagoon, roger aida ye.
    aida belanja minum ptg cendol dekat aje dgn bayou lagoon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aida.. in shaa Allah kalau rezeki, dapat laa kita berjumpa..

      Delete
  6. Assalam eyda,
    waaaaaaaaaaa
    menarik niiii
    nak join jugaks laaaaaaaa
    pa pun good luck uols :)

    ReplyDelete
  7. byk nya join... moga terpilih semuanya ya

    ReplyDelete
  8. Selamat berjaya!

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...