June 10, 2015

DaH BeRTaMBaH uSiaKu


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu.. Umur pun makin bertambah hari demi hari.. Dah menampakkan penambahan usia, walaupun rupa tak mencerminkan usia.. Ianya tetap bertambah setiap tahun..

Ntah nak happy atau pun sebaliknya hari nih.. Tahun yang agak suram buat Eyda.. Eyda harap hari lahir Eyda pada tahun nih akan menjanjikan sesuatu yang indah buat Eyda.. Itu harapan Eyda..

Dengan rasminya bertambah usia Eyda ke angka 34..


Happy Birthday To Me..






Umur pun dah hampir pertengahan 30-an.. Anak-anak pun makin besar.. Bila tengok anak dah makin besar, terasa umur sendiri makin bertambah.. Kalau orang tengok Eyda, ada yang teka macam-macam.. Umur macam budak baru abis sekolah laa, macam tak kawin lagi laa.. Macam-macam ada..

Doakan yang terbaik buat Eyda ya..





34 comments:

  1. HAppy birthday to u.. may Allah bless u all always.. happy2 go :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Kak Eyda :) Semoga sentiasa dibawah lindungan-NYA :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak Izzeyda...Semoga trcapai apa dihajati :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday..semoga diberi kesihatan yang baik , panjang umur dan dimurahkan rezeki.. btw jom join giveaway kami http://www.yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html .. rebut peluang menang duit raya berjumlah RM3100!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. thanks yoorin.. in shaa Allah nanti saya join.. tak sempat nak follow semua syarat..

      Delete
  5. selamat hari jadi kak! semoga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. mudah-mudahan dimakbulkan doa sally.. thanks sally..

      Delete
  6. Happy birthday Eyda =)
    Semoga dipermudahkan segala urusan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Sha.. amin.. mudah-mudahan dimakbulkan doa Sha..

      Delete
  7. Selamat hari lahir Eyda...34 tahun? muda lagi tuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak JM.. huhuhu muda lagi ya.. :)

      Delete
  8. Happy Many Return of the day Eyda! My God bless you always... You are still sweet 17... But with another 17 years experience... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wish SS terbaik! Umur 17 + 17 tahun pengalaman :)

      Delete
    2. hahaha boleh prasan muda skit.. apapun thanks SS di atas ucapan dan doa..

      Delete
  9. nak menten muda bukan senang.. ni kelebihan yg sis ada.. happy birthday sis.. May Allah Bless U.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, semuanya pemberian Allah.. apapun thanks Qaseh..

      Delete
  10. happy birthday eyda adus muda lagi niiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Noor.. ni lagi perasan muda nih.. hehehe..

      Delete
  11. Selamat hari lahir yer... moga panjang umur dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks zumal.. amin di atas ucapan dan doa..

      Delete
  12. Lambat sikit ucap akak..sorry erk...Selamat Hari Lahir akak..usia bukan penghalang untuk kita kekal comel kan..hehehe...dapat hadiah apa kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok Fida.. thanks tau.. hahaha ni yang buat prasan muda jap.. hadiah? hehehe..

      Delete
  13. Happy belated birthday, Eyda :)

    ReplyDelete
  14. Muda lagi...
    apa ada pada nombor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Aida.. ia hanyalah nombor je kan.. hehehe.. tapi kekadang rasa gerun jugak bila tengok angkanya makin bertambah tahun demi tahun..

      Delete
  15. dh 34 ehhh....rasa bru jer bis sekolah kan....hehehe...neway...epi belated besday

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Deanna dah 34.. ermm betul, rasa macam baru abis belajar.. hehehe.. thanks Deanna untuk ucapan tuh..

      Delete
  16. happy belated birthaday kak eyda... sory lmbt wish masa ni entri diupdate ekin down balik kelantan

    ReplyDelete
  17. Selamat Ulang tahun Kelahiran kak eyda..
    klik nando's satu kat sini.. :D

    ReplyDelete
  18. Assalam eyda,
    laaaaaaaaa
    uols pun tahun 1981???
    sebaya la kitaaaaaaaa :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...