June 4, 2015

CPUV Nuffnang - Glico Pocky & Cool Tea-Product Awareness


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Semalam Eyda dah update siapa yang suka sekodeng kan.. Hari nih nak share CPUV Nuffnang yang Eyda dapat di awal bulan baru nih.. Bulan apa lagi kalau bukan bulan Jun..


CPUV Nuffnang 1 Jun 2015


Wahh banyak plak Nuffnang bagi kali nih.. Semoga ianya melekat lama dalam blog Eyda.. Yang lama, ada lagi yang on going, ada jugak yang dah credited.. Apapun okey jer.. Asalkan Nuffnang sudi berikan CPUV buat Eyda dah cukup memadai..



20 comments:

  1. Bestnya dapat cpuv.. deeba tak dapat2 pun lagi.. sedihnya.. terima kasih ye sudi folow sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda pun tak sampai setahun dapat cpuv.. in shaa Allah nanti ada laa rezeki Deeba.. jangan sedih tau.. u r welcome Deeba..

      Delete
    2. kite lepas 3tahun baru dapat.. hehe

      Delete
  2. waa banyak tu...semoga sukses. klik klik nuff satu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Iola.. lama tak singgah..

      Delete
  3. syok nyeee.. =) done click nuffnang.. =) nanti join laa GA dari bicara mummy ye http://pinky-lynn.blogspot.com/2015/06/giveaway-jun-2015-oleh-bicara-mummy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. thanks sudi klik dan jemput.. in shaa Allah nanti saya join ya..

      Delete
  4. Tahniah ekin pun dpt yg cool tea saja

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki..tahniah tau..

    ReplyDelete
  6. melekat2 gak..jgn lupa klik jugak yer kekawan..hehe

    ReplyDelete
  7. wah masyuk tuhh hihihi tahniah sis :D

    ReplyDelete
  8. tahniah izzeyda...

    p/s: boleh tak tolong emelkan alamat semula sbb kat emel dah takde detail yg sis pm tu.. :(

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..rajin update blog mesti masyuk!!!

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...