June 1, 2015

500 KenGKaWaN BLoGKu


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah sahabat blog Eyda dah pun mencecah 500 followers.. Satu angka yang Eyda tak pernah mimpikan sebelum nih.. Tak sangka, ianya telah menjadi kenyataan..

Terima kasih kepada semua yang sudi menjadi sahabat blog Eyda nih.. Tak kisah laa korang nih just menjadi silent reader ke yang rajin mengomen ke sekali sekala singgah ke.. Asalkan korang sudi berkawan dengan Eyda, dah cukup buat Eyda gembira..

Inilah destinasi Eyda bila Eyda berada dalam keadaan suka atau pun duka.. Di sinilah juga, Eyda dapat berkongsi suka Eyda dan disini juga Eyda dapat hilangkan rasa duka atau sedih di dalam diri..

Terima kasih semua kerana sudi menemani Eyda tak kira masa.. Eyda amat terhibur dengan kehadiran korang semua ke teratak kecil Eyda nih..




Inilah antara sebahagian rakan Eyda.. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi menjadi sahabat Eyda di alam maya nih..





38 comments:

  1. tahniah sis..
    lagi sepruh tu nk cukup seriban (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah bilaa laa nak dapat seriban tuh.. hehehe..

      Delete
  2. Tahniah..
    Semoga semakin bertambah dengan pengikut yg setia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MJ.. mudah-mudahan ramai yang setia berkawan dengan Eyda..

      Delete
  3. tahniah..dh ramai tue..semoga semakin bertambah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks khaty.. moga2 makin ramai nak berkawan ngan Eyda..

      Delete
  4. tahniah dah dapat 500 followers and I am one of them..
    bila lah dapat merasa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fariza sudi jadi kawan Eyda.. in shaa Allah Fariza pun akan dapat kawan seramai ni..

      Delete
  5. agaknya...bila la Fida boleh cecah follower mcm akak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah Fida.. akak pun yang follower start banyak sejak join GA dan segmen.. ada jugak jadi sponsor untuk GA rakan blogger yang lain.. lagi satu blogwalking sini sana.. in shaa Allah akan dapat ramai kawan..

      Delete
  6. Dah banyak jugak tu. Sha punya kengkawan 300 pun tak sampai lagi,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah, Sha pun boleh dapat kawan seramai nih.. jangan sedih2 tau..

      Delete
  7. Itu tanyanya blog makin popular... Tahniah Eyda....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh silap... tandanya... adeiii...

      Delete
    2. hehehe dapat penyakit typo plak ke SS? hehehe.. alhamdulillah masih ada yang sudi berkawan ngan Eyda..

      Delete
  8. waaa! TAHNIAH.. keep blogging eyda ^_^

    ReplyDelete
  9. tahniah dari kaknoor wah dah hebat dah skrg ni kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak laa sehebat mana pun Eyda nih kak Noor.. masih banyak perlu belajar ilmu dalam berblog nih.. apapun Eyda akan berkawan dengan sesiapa saja yang sudi menjadi sahabat Eyda..

      Delete
  10. wah dah ramai follower.. blog akak dah bersawang....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun sesekali on laa jugak.. boleh meramaikan kengkawan..

      Delete
  11. alhamdulillah....tahniah...blog semkain di kenali...best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak JM.. rasa best bila dah ramai kengkawan..

      Delete
    2. JM...semkain tu per??? kain pasang ker??? hahahahha

      Delete
    3. hahaha kak JM typo laa tuh..

      Delete
    4. Dia ingat kain je tuh... keh keh keh....

      Delete
  12. Replies
    1. thanks AinAthirah sudi singgah sini..

      Delete
  13. tahniah....xsgkakan dpt rakan2 yg ramai cenggitu....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Deanna.. memang tak sangka langsung.. sekarang dah ramai kawan.. :D

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...