May 28, 2015

TeRiMa KaSiH SuDi MenYinGGaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Amboii busy betoi Eyda kan semenjak dua menjak nih.. Nak update entri terkini pun tak sempat.. Nak blogwalking lagi laa..

Eyda mintak maaf ya pada kengkawan yang Eyda tak kunjung balas.. Kesibukan mengatasi segalanya.. Di kesempatan yang ada nih, Eyda nak berterima kasih kepada kengkawan yang sudi singgah sambil klik iklan Nuffnang yang muncul..























Majoritinya memang Eyda kenal rapat.. Tak ketinggalan yang kurang Eyda kenali.. Terima kasih kerana sudi singgah menyinggah ke blog Eyda nih.. Jom kengkawan kita melawat mereka..





24 comments:

  1. Singgah sini...
    kalau ade kelapangan nanti...jemput² singgah yea :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. next time rasanya.. jangan laa sedih2.. apapun nanti Eyda singgah blog fariza..

      Delete
  3. sama-sama akak...yang lain2 tu jemput la singgah segmen dalam blog fida yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ramai2 join segmen Fida.. :)

      Delete
    2. Alamak..Malu iollss..hehehe

      Delete
  4. eh, nmpk link kita kat sini...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ehh ya laa.. hehehe..

      Delete
    2. hehehe...Kak Eyda pun rajin singgah blog Cik Mimie jgk :)

      Delete
  5. Replies
    1. next time ada lagi Ekin.. jangan sedih tau..

      Delete
    2. Memey xakan ada masuk guna hp ni

      Delete
    3. masuk guna tablet pagi ini... Assalamulaikum kak eyda hihihi

      Delete
    4. waalaikumsalam Ekin.. awal pagi singgah sini..

      Delete
    5. Hahahaha awal la singgah selesai htr abe g keje

      Delete
  6. ehh...mana blogger JM...x masuk list...dia sibok agaknya heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sibuk laa tuh.. hehehe..

      Delete
    2. siang hari 'sibok' so mlm nya penat heee

      Delete
  7. Salam, tahniah kerana memenangi segmen Ayuni ^_^

    http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/05/keputusan-pemenang-mothers-day-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. sy dh lama xbukak akaun nufnang tuhhh...bz memanjang huhuhuh

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...