May 15, 2015

TeRiMa KaSiH SanG PeNuLiS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah hari Jumaat, seronoknya esok boleh bercuti-cuti dan berehat-rehat.. Tak sabar nak tunggu.. Hehehe..

Seronok seronok jugak, blog pun kena berupdate jugak kan.. Hehehe.. Okey laa, hari nih Eyda nak share hadiah yang Eyda terima hari Rabu yang lepas..

Hari tuh Eyda agak busy skit, masa nak balik member bagitau ada surat.. Tengok sampul amboi jauhnya dari Sarawak tuh..

Bila bukak, yeay hadiah yang dinantikan telah tiba.. Hadiah GA anjuran Sang Penulis a.k.a SP atau nama sebenar Aisyah.. Tak sangka cepat jugak sampai hadiah nih.. Terima kasih banyak-banyak SP kerana menjadikan Eyda salah seorang pemenang GA anjuran SP..

Keputusan GA


Hadiah yang selamat diterima


Bagi yang ingin mengenali SP meh klik SINI.. Ada info berkaitan travel, tips, percutian bajet dan tempat makan menarik sekitar Kuching, Sarawak..




20 comments:

  1. wow, comelnya! tahniah kak :D saya x menang pun yang ni. sobs

    ReplyDelete
  2. salam singgah

    jemput singgah blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya nanti saya free saya singgah lagi ya..

      Delete
  3. x rugi join segmen...bertuah tu...menang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ada masa boleh laa join segmen dan GA nih.. alhamdulillah rezeki..

      Delete
    2. kerap gak Eyda menang kan..mmg luck

      Delete
  4. Tahniah kak eyda rezeki dapat gelang tu

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Eyda :) Cik Mimie pun salah seorang pemenang jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik Mimie.. tahniah jugak buat cik Mimie..

      Delete
  6. dah lama tak pakai gelang dari Sabah dan Sarawak..dulu selalu pakai..sejak dah duduk KL ni..langsung tak pakai...tapi gelang sana memang best..rasa confiden jer kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh, hari tuh pun pakai sekejap jer, buat kerja apa ntah dah bukak tak pakai balik pun..

      Delete
  7. Replies
    1. tu laa hadiah dari seberang laut gitu..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...