May 15, 2015

Simple RM100 Giveaway Byijeni


Bismillahirrahmanirrahim



Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015



12 comments:

  1. tawaran menarik nih..nak join lahh

    bw dr housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wahh....haraplah leh menang lagi utk segmen ni kan...hadiah byk

    ReplyDelete
  3. Good luck kak... ekin pun join semoga ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #496, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  5. Good luck ye ! Dari segmen yg sama !
    http://theathra.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  6. SINGGAH DARI SEGMEN YG SAMA :)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  7. good luck dari segmen sama ;)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

    ReplyDelete
  9. Wah good luck ye . follow me back http://faimarstory.blogspot.com

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...