May 7, 2015

SeKiTaR BiRtHDaY iZZaT


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu.. Memang pantas ia meninggalkan kita.. Birthday si budak debab Izzat pun dah beberapa hari berlalu..

Tak sempat Eyda nak kongsi sambutan birthday dia yang serba ringkas.. Sebab ingatnya nak buat keesokkannya.. Tapi dah birthday boy mintak kek jugak, jadi lah sambutan yang serba ringkas nih..

Kek nih pilihan birthday boy sendiri.. Spongebob ya.. Ala beli yang ready made laa katakan.. Beli apa yang dah ada jelah..  Beli pun yang agak untuk kitaorang jer nak makan..


Kek yang simple jer


Berpeluh-peluh laa budak sorang nih

Acara memotong kek

Tukang menyibuk dan mengacau..

Kami buat pun lewat petang dah.. Jenuh tunggu si kecik Kimie tuh.. Main sampai tak ingat nak balik.. Apa lagi si debab Izzat cari laa dia sebab tak sabar nak makan kek punya pasal..

Simple dan ringkas sambutan birthday dia.. Just kek dan char koey teow jer menu yang disajikan..




32 comments:

  1. happy birthday Izzat ya dari maktok semoga menjadi anak soleh insyaALLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Maktok.. in shaa Allah, amin.. semoga dimakbulkan..

      Delete
  2. x de kek bukan sambut besday lah kan Izzat kan..itu sbb dia request kek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasal, nak kek jer.. yang lain tak berapa kisah..

      Delete
    2. nasib ada jual kek saiz kecik.. kalau tak, jenuh nak makan.. hehehe..

      Delete
    3. kalau x habis leh pos ke sis JM :-)

      Delete
    4. maunya berkulat kek tuh dulu bila sampai kat kak JM.. hehehe..

      Delete
  3. happy belated besday Izzat...semoga membesar dengan sihat dan jadi org yg soleh ye..dgr cakap ibu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak JM.. amin, mudah-mudahan dimakbulkan..

      Delete
    2. Amin jugak..doakan juga sis JM cepat dapat jodoh..leh kongsi kisah anak2 nanti ahahah

      Delete
    3. Amin, in shaa Allah ada jodoh kak JM nanti.. boleh laa baca alkisah anak2 kak JM plak..

      Delete
  4. izzat pilih kek spongebob...auntie JM pilih patrick :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti cute kek patrick aunty JM kan..

      Delete
    2. cute sampai menangis dulu sblm mkn..sbb SAYANG! hihihhi

      Delete
    3. kalau kak JM, sayang simpan dalam frame.. hehehe..

      Delete
  5. alhamdulillah, selamat hari lahir ya
    tengok kek ni terus teringin nak makan kek
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Tie HT.. teringin beli laa yang jual sepotong tuh..

      Delete
  6. Replies
    1. memang cute.. kedai kek kat umah jer.. memang banyak pilihan kek cute macam nih..

      Delete
  7. Macho gaya Izzat potong kek. Ada simpan satu slice utk aunty tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha abis laa kak Farrah.. ada lebih skit, dia bawak bagi kat kawan-kawan..

      Delete
  8. cantik kek dia..nak jugak hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai atie tau mkn kek x ingat kkat tite :-)

      Delete
    2. sebab ingat laa makan sampai abis.. tolong makan laa katakan.. hehehe..

      Delete
  9. Alololor...comeynya Izzat..Cik Mimie pantang nampak budak comel macam ni..hekhek

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...