May 13, 2015

RaJiN MenYinGGaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai merajin plak semenjak dua menjak ni Eyda check akaun Nuffnang kan? Apa salahnya kan? Cover balik yang dah berbulan tak bukak langsung.. Hehehe..

Ini hasil yang Eyda tengok semalam.. Ramai jugak yang rajin menyinggah ya.. Apapun terima kasih kerana sudi ke teratak kecil Eyda yang tak seberapanya nih..














Nampaknya ada yang Eyda sedia kenal, ada yang Eyda belum kenal.. Yang belum kenal, nanti Eyda akan singgah ke blog korang ya.. Yang dah kenal pun Eyda akan singgah jugak.. Kepada yang tak tersenarai jangan la kecil hati, Eyda akan kunjung ke blog korang juga nanti..

Jom sama-sama singgah ke blog mereka.. Kan kita sebagai blogger kena saling kunjung mengunjungi dan singgah menyinggah bertanya khabar kan.. Sekurangnya-kurangnya kita support rakan blogger yang lain..





31 comments:

  1. mcm kenal jer budak yang gambar 3 terakhir tu..hehehe..Thanks akak sebab buat Fida rasa terharu sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya laa macam Fida kan.. hehehe thanks tau sudi singgah..

      Delete
  2. Jom saling mengunjung!
    Selamat pagi, eyda :)

    ReplyDelete
  3. harapnya lepas ni makin ramai yang menyinggah kan...all the best

    ReplyDelete
  4. sy singgah juga bila x bz di opis.. hehehehe..haiii

    ReplyDelete
  5. jenjalan di alam maya tk perlu duit yg banyak jommm kaknoor pun ikut jalan sana sini sinunnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak Noor.. asalkan internet bayar la.. hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. psst : Nurulllllllllll Shhaaaaaaaa Hiii raaaaaaaaaaaa..pls email alamat ke sis JM

      Delete
  7. jom singgah blog saya

    http:85mutiarabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ishh.kenapa blog sis JM x masuk list nih...why..why why ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin time ushar tuh, kak JM tak singgah teratak kecil Eyda lagi agaknya.. hehehe..

      Delete
  9. wah jemari yang rajon klikk klikkk (=

    ReplyDelete
  10. Ala, x melekat pulak kat sini..maaf Kak Eyda, baru sempat terjah sini :)

    ReplyDelete
  11. Tak melekat komen guna hp ni huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa Ekin, ini yang nuffnang nyer.. dalam komen dah banyak nama Ekin..

      Delete
    2. Hihihihi... komen sekali bom... masuk guna hp laju la...

      Delete
  12. Replies
    1. ekin pun walau tak tersenai, tapi komen banyak betul..

      Delete
    2. Banyak ke xpernah chek main komen jah ni

      Delete
  13. alamak, xde lak nama den. hahaha. sorry lama x singgah

    ReplyDelete
  14. rajin BW makin ramai yg terjah blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada masa boleh laa BW.. kalau busy yang sempat jelah..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...