May 5, 2015

RaJiN MenGoMeN aPRiL 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah 5 hari di bulan Mei ya.. Tup tup cuti plak.. Minggu yang penuh cuti sini sana.. Bab cuti laju je kan..

Okey laa hari nih Eyda nak selesaikan satu hutang di bulan Mei nih.. Kan Eyda belum lagi update 10 rakan yang paling banyak menyinggah sambil meninggalkan komen buat Eyda.. Hari nih Eyda nak update rakan yang Rajin Mengomen April 2015..
















Wahh banyak betul komen yang mereka tinggalkan.. Ada sampai yang mencecah angka ratus.. Huhuhu padahal entry Eyda ada 57 jer bulan April.. Apapun terima kasih banyak-banyak kepada yang tersenarai dan tidak tersenarai kerana sudi memeriahkan dan menyerikan blog Eyda yang tak seberapanya nih..

Seperti biasa Eyda akan masukkan ke semua 10 rakan Eyda nih dalam bloglist Eyda untuk bulan Mei nih.. Terima kasih semua.. Eyda sayang semua..





55 comments:

  1. memang tak leh lawan kak JM, Kan Nam dgn Kak Ekin... banyak giler sampai ratus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergegar trafic blog Eyda... He He He...

      Delete
    2. mereka memang tiada tandingannya shad..

      Delete
    3. itulah bergegar trafic blog Eyda.. apapun thanks shad dan SS sudi memeriahkan teratak kecil Eyda nih..

      Delete
    4. Hihihihi sifu xleh lawan

      Delete
    5. Ekin...siapa SIFU tu...ce minta TUNJUK ajarku SIFU :-)

      Delete
    6. Shad...itu kira sikit tau hahahah

      Delete
    7. Sifunya sis JM n SS hihihi

      Delete
    8. ya betul tuh Ekin..kalau kak JM ngan SS ada, mesti komen pun cecah angka ratus..

      Delete
    9. Betul tu kak eyda ekin terjahbom blog xtaw dah beratus hihih...

      Delete
  2. Rajin nyer mereka..
    bgs²...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka memang rajin Nieyl.. sini sana ada nama mereka..

      Delete
  3. Haaaa kannn... Sekali bommm... Ngam2 100... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  4. Jari Manis ratu hati ku... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jari Manis tuh ratu di setiap blog.. hehehe..

      Delete
    2. ya betul tu kak Farrah.. mana2 ada ja nama kak JM tuh..

      Delete
    3. Ratu blog ekin gak hihihi

      Delete
    4. ehem..ehem....patutlah rasa gatal tekak...ada org sebut2 nama i heeee

      Delete
    5. kalau x baca blog 1 hari rasa 'sesak nafas' ehehheeh

      Delete
    6. Hihihihi... sama la akak...

      Delete
    7. rasa macam tak lengkap kan satu hari tanpa baca blog.. :D

      Delete
    8. Ekin sejak jdi surirumah blog xdipisahkan hahaha...

      Delete
  5. Wah, JM sentiasa juara di mana sahaja ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi JM bukan juara di blog Zumal

      Delete
    2. tapi majoritinya kak JM juara di blog mana-mana saja..

      Delete
  6. meriah nye disini kan eyda dgn komen rakan2 tentu tersenyum simpul membaca

    ReplyDelete
  7. Knock knock! Akak datang menjengah eyda ni. Kebanyakan top commentators eyda sama macam di blog akak :) Mereka ni memang hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh kak Farrah.. apapun thanks sudi menjengah teratak kecil Eyda nih..

      Delete
    2. tanpa rakan reader dan komentar blog sunyi sepi jadinya tulis blog utk bacaan sendiri huhuh

      Delete
    3. ya setuju dengan statement kak JM..

      Delete
    4. Setuju tu kak JM dulu ekin punya blog xde yg komen skrg dah ramai mengemon suka2

      Delete
  8. banyak betul komennya ha... x terkejar rasanya. tahniah pada yang tersenarai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak terkejar laa kalau banyak macam tuh.. apapun thanks Amy J sudi singgah sini..

      Delete
    2. dah lama x singgah blog Amy J

      Delete
    3. kak JM, singgah lekas blog Amy J.. :D

      Delete
    4. Amy J jgn kejar nanti semput hhahahajah

      Delete
  9. Wah, tersenrai kat sini :) Terima kasih Kak eyda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome cik Mimie.. ermm thanks tau untuk sijil yang cantik tuh..

      Delete
  10. Nampak nama kita hihihihi... ala beza satu jah dgn kak JM xpe sifu xleh lawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin....itu maksudnya Hormat or? heeee

      Delete
    2. Hormat la la sifu menang hihihi

      Delete
    3. hehehe kena Hormat pada sifu kan.. hehehe..

      Delete
    4. Hehehe... sifu ku tetap dihati

      Delete
  11. Terima kasih eyda ekin main terjah bom blog jah bulan april aritu guna hp laju la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome Ekin.. seronok jugak sesekali bom blog kengkawan kan..

      Delete
    2. Seronok sgt... hihihihi...

      Delete
  12. Menjadi Top 10 sudah memadai :-) we as a blogger we support each other :-0)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...