May 11, 2015

Nuffnang CPUV - Zurich Insurance & TomorrowLand


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Haishh lama betul Eyda tak berkongsi CPUV Nuffnang Eyda kan.. Memang dah lama jugak Eyda tak jengah akaun nih.. Rasanya lebih 2 bulan tak jengah..

Bila jengah jer akaun nih, makin slow plak Eyda tengok akaun Nuffnang Eyda nih.. Ntah laa apa silap dan salahnya, tapi stay jugak ada masyuk walaupun slow macam siput.. Alhamdulillah rezeki jugak tuh..

Terima kasih kepada yang sudi menjengah dan klik iklan Nuffnang Eyda.. Hanya ucapan terima kasih yang dapat Eyda titipkan buat korang..




On Going CPUV

TGIF -Meal For Two
IKEA- BED & BATH (May)
Zurich Insurance 3 Point
TomorrowLand



Apapun terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi jugak memberikan Eyda CPUV nih.. Walaupun kurang meriahnya, tapi stay lagi ada CPUV yang masih berjalan..




15 comments:

  1. seronoknyer....nuffnang dah lama dah x bagi kat blog nieyl..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka Neiyl.. Eyda pun baru nih update skit maklumat blog dalam akaun tu..

      Delete
  2. kaknoor dok kat brunei rasa nya tak boleh kot nak on nuffnang tu kan Eyda tkpe lah tkde rezeki

    ReplyDelete
  3. wahhh, tahniah kak eyda.. jom sama-sama kita tingkatkan pageview blog.. semenjak dua menjak ni shad makin menjadi2 malasnya nak update blog.. ada ubat rajin tak kak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah shad.. semoga PV kita makin bertambah.. akak pun ada jugak mood malas.. tak ada laa ubat rajin, semua atas diri kita sendiri.. hehehe..

      Delete
  4. byk tu berderet2 walaupun slow...selama blogging ni dah berapa kali cash out?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki..tahniah eyda..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, eyda. Murah rezeki eyda :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Kak Eyda, murah rezeki :) banyak yg on-going :)

    ReplyDelete
  8. Banyak akak.. tahniah blog ekin xada dapat pun...

    ReplyDelete
  9. tahniah. saya pun dapat cpuv jugak. alhamdullillah walaupun income masih sen-sen.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...