May 16, 2015

KuRSuS DaN CeNDeRaHaTi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari Khamis lepas, Eyda hadiri Kursus Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OHSAS) anjuran jabatan Eyda.. Sehari kursusnya..

Dalam kursus tuh banyak jugak info yang Eyda perolehi.. Ianya berkaitan keselamatan dalam bekerja dan kesihatan yang boleh mengganggu kita.. Boleh laa dipraktikkan dalam kehidupan kita seharian..

Apapun tak sangka ada gift plak bagi sesiapa yang hadir pada kursus nih.. Jom ushar apa gift tersebut.. Walaupun ianya mungkin biasa bagi orang lain, tapi ianya berguna bagi Eyda yang bekerja nih..



Stick Note


Boleh laa buat note banyak-banyak kat surat.. Hehehe.. Warna warni, siap boleh pilih nak guna warna apa.. Hehehe..



27 comments:

  1. kalau g kursus dapat gift...hari2 nk gi kursus kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh penuh rumah dengan gift... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. tu laa boleh kumpul berkotak2 dengan gift jer..

      Delete
  2. satu lagisbb suka pegi kursus sbb leh mkn free eheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh kak JM.. bukan saja free, sedap plak tu..

      Delete
  3. Jeles tengok Sticky Notes tu... SS suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeles ke? nak jamu mata skit.. hehehe..

      Delete
  4. wah kak izzeyda pergi kursus dapat hadiah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, selalu pergi kursus jarang nak dapat apa pun.. kali nih dapat plak hadiah.. best laa..

      Delete
  5. Comelnya diary tu warna warni la...

    ReplyDelete
  6. p kursus dpt something tu yg best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh, bab dapat benda memang best..

      Delete
  7. Sama gift yang Cik Mimie dapat masa Annual Dinner 4 tahun lalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka cik Mimie.. mesti cik Mimie guna abis dah stick note tuh..

      Delete
  8. Fida memang suka note yg bewarna warni ni...baru meriah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, syok yang colourful macam nih..

      Delete
  9. lah keja kt sini rupanya.. kalau ada masalah ayaq boleh bg tau. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah air paip tuh PBA.. ni berkaitan dengan banjir dan air untuk pesawah boleh laa bagitau.. hehehe..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...