May 28, 2015

CPUV Nuffnang - McDonald's, Maxis Plus One dan Colgate 360 Charcoal


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lama tak jengah akaun Nuffnang.. Alhamdulillah Nuffnang sudi jugak bagi kat Eyda 3 iklan yang tengah On Going nih..

Meh jengah skit apa yang Eyda dapat dan tengah on going nih..

McDonald's Family [PC]

Maxis OnePlus One

Colgate 360 Charcoal Gold

Kalau korang ada nampak iklan-iklan nih tengah berjoget ke menari ke jemput laa klik-klik ya.. Tak sangka banyak jugak iklan yang stay on going.. Harap lama laa dia muncul dalam blog Eyda..



25 comments:

  1. Tahniah Kak Eyda..byk tu on going :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. baru nampak meriah skit.. sebelum nih agak suram..

      Delete
  2. tahniah eyda bakal masyuk banyakkk tu kot nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Noor.. tak pasti jugak, kekadang tak banyak mana pun..

      Delete
  3. iklan ni muncul waktu semua org tido...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, paling kerap time tengah malam.. masa masing2 dah diulit mimpi indah..

      Delete
    2. Batul-betul. Tak tahu ikut waktu mana iklan-iklan ni. Bukan waktu Malaysia yg pasti T_T

      Delete
  4. Tahniahhh. Banyak ongoing tu Eyda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, tu laa hasilnya godek2 akaun nuffnang skit..

      Delete
  5. byk nya berderet2...masyuk!!!!

    ReplyDelete
  6. ehh..ruang iklan di blog Eyda ni satu je eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dua.. satu kat bawah header blog ngan satu lagi kat side bar..

      Delete
    2. sepatutnya 3 Eyda...satu lagi bi bawah footer tu

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...