May 22, 2015

100K PaGeVieW


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah masih berkesempatan nak update blog.. Sekejap jer masa berlalukan.. Busy teramatnya Eyda dalam dua minggu nih, sehinggakan Eyda siapkan entri autopublish.. Jadi tak laa sunyi sangat blog Eyda kan..

Okey laa, patutya entri nih siapkan semalam, tapi Eyda bawak ke hari nih.. Boleh laa kan, beza hari jer pun.. Hasil pemantauan Eyda, tak sangka pageview Eyda dah pun mencecah 100 000..

Wow, banyak kan bagi blogger macam Eyda nih.. Walaupun ianya tak laa sebanyak blog yang popular di luar sana.. Tapi bagi Eyda yang sekadar blog picisan nih, ianya amat menggembirakan..


Tengok tuh dah melebihi 100K..







Terima kasih kepada semua yang sudi menaikkan traffic ke blog Eyda nih.. Tanpa korang, mana mampu blog Eyda nak mencecah pageview sebanyak nih..



35 comments:

  1. Bravo Eyda :)
    PV Sha tak sampai situ pun lagi. Lambat naik T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa Sha, tuh pun dah berapa tahun Eyda berblog.. baru nak cecah 100k..

      Delete
  2. wah... tahniah...
    merangkak blog saya nak dapat PV 100 000... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa merangkak macam baby jugak tuh nak cecah 100k PV..

      Delete
  3. Tahniah kak eyda... ekin pun lama x tengkk pageview hihuhi xtaw berapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok laa Ekin dah berapa sekarang..

      Delete
    2. banyak dah laa tuh Ekin.. bagus tu jom kita teruskan berblogging..

      Delete
    3. Hahahaha ekin lama dah blogging kut tu yg bnyk

      Delete
  4. 100K? ramai yg view blog Eyda ni...blog semakin di kenali bukan picisan lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, mudah-mudahan makin ramai yang view blog Eyda.. ishh tak rasa glamer mana pun.. stay picisan lagi.. tuh pun dah berapa tahun berblog baru boleh kumpul PV sebanyak tuh..

      Delete
    2. Blog SS je masih picisan... Cemana nak jadi otai cam Jay Emm? he he he..

      Delete
    3. SS lagi otai dari Eyda.. hehehe.. :D

      Delete
  5. wah...sikit hari lagi 1 juta pulak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, mudah-mudahan dapat tengok laa angka 1 juta tuh.. nak dapat 100k PV pun jenuh merangkak jugak..

      Delete
  6. Tahniah, Eyda! Moga terus semangat berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Farrah.. semangat tuh memang ada.. cuma sekarang nih busy sesangat plak rasa.. dah sedikit terabai blog nih..

      Delete
  7. Replies
    1. wow banyak kan.. tak sangka boleh cecah sebanyak nih..

      Delete
  8. Tahniah Eyda <3 Teruskan menulis tau, kami setia membaca hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ibu zarith.. in shaa Allah akan sentiasa menulis.. cuma kekadang masa agak membataskan..

      Delete
  9. Replies
    1. alhamdulillah dah menghampiri 700 post.. in shaa Allah boleh cecah 1k post menjelang hujung tahun..

      Delete
  10. Tahniah Kak Eyda..keep it up :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...