April 5, 2015

WeeKeND QuoTe #3


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


Hehehe mesti ada yang rasa macam nih kan? Huhuhu esok dah keja.. Sekejap jer rasa masa berlalu..



40 comments:

  1. I want everyday is SUNDAY! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh laa berehat kat umah.. orang yang keja SUNDAY mesti tak mau punya..

      Delete
    2. Boleh.. Boleh...
      Pi beli Sundae coklat ke..strawberry ke...apple ke... Beli 7 untuk mkn seminggu.
      Hehe.

      Delete
    3. hahaha bagus jugak cadangan Shikin tuh.. tak terpikir plak..

      Delete
    4. Pastu kencing manis... Ehh.. Jari Manis... He He He...

      Delete
    5. abis laa Jari Manis plak disalahkan.. hahaha..

      Delete
  2. Kan kak eyda...
    apa la dekat sgt jumaat dgn ahad..
    sok da isnn da..
    rasa mcam baru je g keje semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe ayu.. rasa macam baru, cuti.. tup3 dah masuk keja balik..

      Delete
  3. i hate monday i love SS ehh..salah..i love friday

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS = Saturday Sunday.. Yeahhhh...

      Delete
    2. ooo patut laa SS rupanya Saturday Sunday..

      Delete
    3. Jay Emm... Kalu drop komen 'I Love SS' kat sini tak dapat Sticky Notes taw... Ha Ha Ha...

      Delete
    4. SS, same goes to Shikin..
      Start with S jugak tau..

      Delete
    5. x nk SS..malu...nanti terbongkar RAHSIA!

      Delete
  4. jadi suri rumah mesti best kan..everyday is same..ehh..ye ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xbest pun kak JM boring jah..

      Delete
    2. hehehe tu dia jawapan dari seorang suri rumah..

      Delete
    3. Duduk umah tapi layan tenet... Terasa lihat dunia jugak taw... He He He...

      Delete
    4. Tak jugak u olzzz...
      Unless kerja dari rumah tapi anak dok taska ptg bru pick them up.
      Jd hwife is very tiring jugak tau.

      Delete
    5. Ekin : boring? best apa..tak perlu nk fikir keje opis yg memeningkan...boleh migrain

      Delete
    6. ya betul tuh Shikin.. macam hari minggu laa, terasa macam seorang suri rumah.. semua nak kena urus.. penatnya lebih lagi dari hari bekerja..

      Delete
    7. bila keja plak ada benda yang akan memeningkan kepala otak untuk settlekan keja opis..

      Delete
    8. Kak JM boring tu yg online 24jam... sbb ekin pernah berkerja dulu tu yg terasa boring... kalau anak boleh bermain dgn dia huhuhu

      Delete
  5. Esok dah isnin ea.. hehehehe... rasa macam baru je jumaat.. cepatnya dah isnin..

    ReplyDelete
  6. Malasnya nak keja..hmm.. badan pun sakit2.. bowling punya pasal... ambik kau.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak buat kak jah.. nak sambung cuti lagi pun boleh.. ambik cuti rehat sendiri.. hehehe..

      Delete
  7. Cuti pun rasa macam tak cuti..hukhuk..sadis betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kekadang sadis tau..

      Delete
    2. hari ahad tu rasa pendek je masa..tup2 dah petang..lepas tu malam..arrghhh..isnin keje..hahaha

      Delete
  8. jangan ditanya soalan macam ni Kak Eyda.. sampai kiamat dok pening cari jawapan..

    ReplyDelete
  9. Haha..soalan tu susah nak jawab.. :)

    ReplyDelete
  10. Hehehe...betul tu.
    Time kerja, rasa lambatnya masa berjalan
    Time cuti cepat pulak masanya.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...