April 2, 2015

TeRiMa KaSiH SS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Masih ingat lagi dengan entry Eyda Wordless Wednesday #6  tuh.. Hari nih Eyda nak bagitau laa siapa penghantarnya..

Inilah penghantar keychain Singapore tuh.. Siapa tu tak kenal??? Rasanya ramai yang kenal.. Kalau tak kenal jugak, meh singgah kat blog SS nih..

Sesiapa yang suka travel tuh, boleh laa korang ambik tips travel daripada SS nih.. Eyda suka baca blog SS nih sebab ada macam-macam adegan, drama dan nama samaran muncul setiap entrynya..

Ermm asalnya Eyda dengan tak malunya mintak setem 'special edition" Scdha Sein a.k.a SS tuh.. Setelah SS mintak alamat Eyda, apa lagi Eyda tinggalkan alamat Eyda di FB SS.. Dalam kepala otak nih, Eyda ingat akan dapat setem special edition nih jer..




Memang Eyda tak sangka plak yang si SS sudi hantar semua dibawah nih termasuk laa keychain Singapore tuh.. Thanks banyak-banyak SS di atas pemberian ini.. Semoga SS dimurahkan lagi rezeki ya..





Walaupun kita baru jer beramas mesra di alam maya nih.. Tapi Eyda tak sangka nak dapat something istimewa daripada sahabat yang hanya di kenali di alam maya nih.. SS, sila jangan kembang kuncup ye.. Hehehe..

Okey laa SS.. Nanti bila Eyda berkesempatan, Eyda nak serang blog SS lagi.. Tungguuuu... Korang yang lain kalau Eyda tak sampai lagi tuh tunggu tau..

Tengah susun jadual untuk melawat rumah korang.. Jangan majuk-majuk tau dengan Eyda.. Eyda sayang korang semua..





35 comments:

  1. wah dah ada jadual sekarang yer Eyda..
    Kite ni main serang hendap jer buka blog orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak buat jadualnya.. tu laa kekadang serang hendap jer.. kesian plak kat blog yang Eyda tak sampai-sampai lagi tuh..

      Delete
  2. wah,dapat setem dan keychain 2 dalam 1 :-)

    ReplyDelete
  3. SS rela diramas mesra Eyda! He He He... Thanks sebab selalu drop komen kat pondok SS yang usang tu... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. u r welcome sebab sudi memeriahkan teratak kecil Eyda nih..

      Delete
    2. Akak akan pastikan hujung minggu ni sempat lawat pondok usang dan teratak kecil :)

      Delete
    3. Jangan lupa bawak bom tangan ye CIkgu... Ha ha Ha...

      Delete
  4. sis,, ade check email gmail ke tak? nak bagi hadiah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah check dan dah balas.. tak ada ke?

      Delete
    2. aha ayu pon nak bg adiah nie..
      sila wasap ayu alamat akk ye..
      hehehehee

      Delete
    3. ada adiah jugak ke? thanks ayu..

      Delete
    4. alamak..x dapat pun reply tu..cube reply dkat no telepon 017 9191 671..

      Delete
    5. huhuhu rupanya kesilapan teknikal.. maaf ya imm..

      Delete
  5. bestnyeee dapat adiah je kan..
    nak jugakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. kalau ayu nak sila laa mintak kat SS.. nanti dia poskan..

      Delete
    2. Minta jangan tak minta. Biar SS meluaskan empayar jajahannya :)

      Delete
    3. Hahaha tibe2 je jadi muke xmalu kn mnx kat ss

      Delete
  6. Kita pun dapat gak tengah up entri

    ReplyDelete
  7. wahh! dapat hadiah dari ss.. tahniah

    ReplyDelete
  8. Wah, dari SS upenya.. tahniah kak eyda.. :D

    ReplyDelete
  9. hahahak.. beramas mesra tu cover.. nanti HH ingat SS curang ngan dia miahahaha..
    SS itu baik orang nya.. *pandang tajam kepada SS*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kena cover line. Nak jaga hati HH,..hati Sis JM hahahah

      Delete
    2. hampa semua pakat tak abesla rebut kasih sayang SS.. hahaha..

      Delete
  10. SS ni pemurah..sis JM pun dapat tapi selepas 1 bulan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat sis? 1 bulan?! Berakhir dah penantian sis JM kita :)

      Delete
    2. Lamanya baru dapat... ekin jap jer dah dapat tu pun xtaw SS htr bila

      Delete
    3. Itu baru sampul surat... Belum lagi nak dapatkan orgnya... Ada kesabaran ke? Ha Ha Ha...

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...