April 8, 2015

TeRiMa KaSiH CiK iMM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Taraa Eyda bersiaran dari opis.. Degil kan Eyda nih, nak masuk keja jugak hari nih.. Bukan apa, Eyda rasa stay boleh bekerja lagi hari nih..

Thanks kepada sahabat yang sudi doakan kesihatan Eyda.. Suara hari nih okey skit berbanding semalam.. Selesema pun agak ok, batuk jer boleh tahan..

Okey laa, hari nih Eyda nak buat entry penghargaan buat Cik Imm di atas hadiah yang selamat sampai ke tangan Eyda petang hari Isnin yang lepas..

Sebenarnya Eyda kebetulan ke blog Cik Imm nih.. Tetiba Eyda ada baca entry Segmen Kisah Aku Cinta ESP nih, apa lagi Eyda drop laa komen.. Tak sangka plak nak menang..

Eyda memang tak ingat sangat, sebab ianya just tinggalkan komen, tak payah nak buat entry apa bagai.. Mudah dan senang..



Tadaa parcel dari Cik Imm



Kata ucapan dari Cik Imm..


Thanks ya Cik Imm untuk hadiah ESP nih.. Eyda dah cuba, harap ianya okey laa dengan Eyda.. Semalam dah bancuh dengan milo, sedap jugak..

Jom melawat ke blog Cik Imm nih.. Boleh jer nak order barangan Shaklee atau CMD..






31 comments:

  1. tahniah kak..alhamdulillah rezeki
    sy belum lg merasa esp ni..tp mmg byk khasiatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Yumida.. nanti try laa rasa..

      Delete
  2. Replies
    1. lepas ni kulit Eyda mulus dan suci lah..jgn lupa share nanti tau

      Delete
    2. hehehe mudah-mudahan.. tuh pun dah kena share 1 family..

      Delete
  3. thniah....alhmdulilah ada rezeki kannn hihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. itulah kalau dah namanya rezeki..

      Delete
  4. Wahhh, ESP! Rezeki eyda tu :)
    Sha baca, ESP ni banyak khasiat bila minum. Nk buat masker pon boleh. Bestnyeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah sebab banyak khasiat laa nak cuba.. manalah tau sesuai kan..

      Delete
  5. wahh..Eyda mmg bertuah..asyik menang GA je

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. bukan selalu menang.. ada jugak tak menangnya.. apapun semuanya rezeki kan..

      Delete
  6. ehh..ade entry rupenya.. haha internet kite x elok, nak blogwalking pun x best..selamat berESP ye.. kalu malas nak google, nak tanya resepi esp ke, boleh je wasap kite ye..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ada entry lagi.. thanks tau Cik Imm dengan hadiah nih.. ok kalau ada apa2 pertanyaan, Eyda whatsapp Cik Imm ya..

      Delete
  7. haaaa nanti boleh Kak Eyda kasi feedback pula.. syok dapat free ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu ya CT.. itu pun minum ada skipnya.. hehehe..

      Delete
  8. Alhamdulillah.. Rezeki tu eyda..tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wana.. rezeki yang tak disangka..

      Delete
  9. tahniah kak... murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak... wah boleh ESP syok la ekin aritu mkn gastrik alhamdulilah ok.. ni dah hbs stock gastrik ada balik nk beli kena kumpul duit dulu... huhuhu... duit abg bgi kita kumpul hihihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...