April 6, 2015

TeRiMa KaSiH BuaT SeMua


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah hari Isnin yer.. Kalut dengan keja plak ya.. Apapun pagi-pagi lagi dah bawak bebudak ke klinik.. Seronok laa dapat MC daripada doktor tadi.. Nanti laa Eyda story bab tuh..

Okey laa sekarang Eyda nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada sahabat blog Eyda nih.. Tak sangka Eyda tersenarai di dalam blog mereka.. Ada yang Eyda singgah sekali dua jer dan tinggalkan beberapa komen.. Ada yang singgah berkali-kali..

Jom jengah ke carta dan blog mereka ya.. Boleh jer klik kat gambar untuk ke blog mereka..


Carta pertama nih datangnya daripada Scdha Sein a.k.a SS.. Sesiapa yang suka travel dan ingin mendapatkan sedikit tips berkaitan, boleh laa singgah ke blognya..

http://scdhaseinphoto.blogspot.com/2015/04/awesome-people-march.html
http://scdhaseinphoto.blogspot.com/2015/04/awesome-people-march.html



Jom kita singgah ke carta kedua plak.. Carta nih daripada Mama3Farhanah.. Mama sekarang menetap di Kelantan tapi masih mengekalkan loghlat utara.. Biasa laa kita kalau dapat cakap loghlat kita sendiri baru rasa selesa kan..


http://mama3farhanah.blogspot.com


Carta ketiga plak datangnya daripada Dr.Shikin atau lebih mesra dipanggil dengan nama Shikin.. Seorang doktor.. Boleh laa nak belajar istilah perubatan dan maklumat berkaitan kesihatan di dalam blognya..


http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/04/lovely-readers-jan-march-2015.html



Carta keempat ni plak daripada Hidayu Ayumie atau lebih mesra dengan panggilan Ayu.. Suka tengok gambar si Firash tuh.. Bambam sungguh.. Eyda pun suka keychain yang Ayu buat.. Cantik dan kemas gitu..




Carta kelima nih plak daripada Cikgu Ayu Insyirah.. Seorang cikgu ya.. Dia selalu anjurkan segmen di dalam blognya.. Sekarang pun on going satu segmen.. Sila-sila laa join ya.. Ermm seingat Eyda hanya beberapa kali jer Eyda singgah ke blog nih sambil tinggalkan komen.. Tapi tak sangka berada dalam top komentar..

http://www.ayuinsyirah.my/2015/04/pengomen-tegar-bulan-mac-2015.html

* UPDATE

Carta keenam daripada Shad.. Tak sangka jarang-jarang meninggalkan komen pun stay ada nama ye dalam carta..


http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/top-10-commentator-march-2015.html



Carta ketujuh datangnya daripada Jari Manis.. Nak cari tips travel boleh laa ke blognya.. Walaupun entry sebulan tak banyak, tapi tak tahu laa kat mana laa Eyda merapu kat blognya..


http://jarimanistravel.blogspot.com/2015/04/top-commentar-blog-jm-on-march-15.html


Dan carta kelapan nih plak daripada Mialiana.. Rasanya ramai yang mengenali Mialiana nih.. Orangnya tak sombong.. Selalu update blog.. Cuma kebelakangan nih Mia kurang skit update disebabkan hal keluarga dan peribadi.. Apapun Eyda tak sangka masih berpeluang berada dalam carta..




Apapun thanks untuk korang semua kerana sudi membuat entry penghargaan nih.. Eyda jugak buat entry nih khas untuk korang semua.. Eyda harap persahabatan kita akan berkekalan.. Yang mana Eyda terlepas pandang tuh pun Eyda ucapkan terima kasih kerana sudi menjadi sahabat Eyda..




36 comments:

  1. Tiba2 ternampak nama kitew la..hehehe..Good luck...

    ReplyDelete
  2. Fuyooo.. Jari yang mengkomen! Bravo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa semua tuh jari yang menaip komen..

      Delete
  3. Ada nama kita gak la... tengah duk.buat entri khas macam ni hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tunggu entry khas dari Ekin plak laa..

      Delete
  4. Tahniah eyda..banyak juga tu..eyda memang rajin bw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil2 je pun wana.. kalau busy sesangat memang tak sempat nak jenguk pun..

      Delete
  5. Mekasih, kak sebab slalu singgah komen kat blog saya.

    ReplyDelete
  6. kenapa Eyda x de di blog sis JM? x aci!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada singgah, cuma tak berjaya menembusi carta..

      Delete
    2. Tak pe... This month SS beri laluan kat Eyda...

      Delete
    3. nampak? SS mmg baik hati dan hatinya baik!

      Delete
    4. Beralah tak semestinya kalah kan Jay Emm?

      Delete
    5. abis laa kak JM ngan SS dah menggungguli carta nih..

      Delete
  7. Tahniah kerana tersenarai dalam Top 10..

    ReplyDelete
  8. fuhh...si Jari Manis tu tinggalkan komen di blog SS 456 komen sebulan..biar betik...apa lah yg dia mengarut kat blog tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahlah kat kak JM tuh.. ntah apa yang dia merepek dan mengarut kat blog SS tuh.. banyak tuh 456 komen.. ntah2 salah kira agaknya.. berapa banyak ntah nih..

      Delete
    2. Mungkin jugak laa salah kira.. Kiraan sebenar 234! He He He..

      Delete
    3. Eyda....itu salah satu my feveret blog...nasib baik x de entri baru setiap hari jika tak...maybe boleh cecah 1000

      Delete
    4. Apa lah sangat kan 7 Entry equal to 234... Memang tak hebat mana pon... He He He...

      Delete
    5. ahahaha...SS...cubit kang..nakal nih

      Delete
    6. mesti lini wifi kak JM tu lajuuuuu.. kan.. hehehe

      Delete
  9. Lepas ni Kak eyda masuk carta Cik Mimie pulak tau :) hehe

    Tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah baru mencuba.. harap dapat menembusi carta Cik Mimie plak bulan nie..

      Delete
  10. tahniah buat semua yg rajin. akak pun rajin mengomen gak. arini dpt sebakul komen dri akak. tq so much

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tak singgah ke blog Yumida.. sekali sebakul akak bagi kat Yumida.. u r welcome Yumida.. thanks jugak sudi singgah kat sini..

      Delete
  11. shad nampak nama shad di situ lah.. tq so much kak singgah blog shad.. mmg rajin mengomen.. :D

    ReplyDelete
  12. ehehehe rajin Kak Eyda.. mari mari.. ke blog CT plak aaahks..

    ReplyDelete
  13. Wahhh, semua blog ada nama eyda
    Tahniah eyda

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...