April 27, 2015

SePeTanG BeRSaMa NoRa DaNisH @ MyDiN BeRtaM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah hari Isnin kan? Tup tup bulan April bakal meninggalkan kita beberapa hari lagi.. Sekejap jer masa berlalu kan..

Hari nih Eyda nak share skit apa yang Eyda dan anak-anak buat hari Sabtu yang lepas.. Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tak tahu bahawa Nora Danish datang ke Mydin Bertam hari Sabtu baru nih..




Dia datang mempromosikan barangan Safi Rania Gold dan seterusnya peraduan belayar bersama Nora Danish ke Langkawi.. Menarik kan hadiah peraduan tuh.. Tapi korang kena karang pantun yang menarik bagi melayakkan diri memenangi hadiah pelayaran tuh..

Okey setelah ditapis apa bagai, hanya beberapa keping gambar jer yang agak okey untuk dikongsikan.. Jom ushar Nora Danish dari jarak dekat..

Nora Danish dan Linda Onn.. Try banyak kali nak snap gambar Linda Onn tak dapat laa..

Masa untuk sign autograph dan bergambar bersama Nora Danish..


Ni Kimie yang snap.. Dia bawak kamera depan Nora Danish dan ni laa hasilnya..

Sebelum balik, posing dulu.. Sempat laa shopping barang skit kat Mydin..

Jom belayar bersama Nora Danish..


Hari Ahad, hari bersantai di rumah jer.. Kimie plak tak sihat.. Hari nih Kimie bercuti di rumah, nasib husband ada kat umah.. Semoga esok Kimie dapat ke sekolah seperti biasa.. Sian plak kat dia..





39 comments:

  1. Replies
    1. tu laa comel jer.. hehehe jangan jeles ya..

      Delete
  2. Replies
    1. kebetulan datang sini, boleh laa terjah..

      Delete
  3. Replies
    1. ok fafau90..nanti saya singgah ke blog ya..

      Delete
  4. Nora Danish ni memang comel laa kan... Fuhhhh! Merecikkkkkk! Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha komen merecik SS :)

      Delete
    2. tu laa siap ada merecik lagi.. hehehe..

      Delete
  5. Fuh Nora Danish .. bila la leh bawak jumpa Mak ni .. hmmm ... err err kena bawa jumpa isteri dulu ni baru leh go to next level .. hahahaa...

    Tapi memang lawa pun walaupun angka usia dah meningkat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak laa HH.. betul walaupun dah menjangkau lewat 30-an tapi masih lawa lagi..

      Delete
  6. Bestnyer dapat bergambar dengan Nora Danish ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat ambik gambar nora danish jer.. tak dapat nak bergambar bersama nora danish..

      Delete
  7. waaa jumpe nora danish
    mesti kulit dia cantik, kat tv nampak licin je kulit dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, Eyda tengok memang cantik betul kulit dia..

      Delete
  8. wah, syok betul dapat jumpa Nora Danish. :D akak join x contest dia? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok laa Amy J.. huhuhu belum join lagi.. akak nih kalau contest guna FB nih slow skit..

      Delete
  9. waaahh... cantiknyaaa.... untung u yunk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik.. alhamdulillah rezeki nak jumpa..

      Delete
  10. Wah, nora danish...suka tgk dia..comel sgt :)

    get well soon Kimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa suka jugak tengok dia.. thanks Cik Mimie..

      Delete
  11. jelez ioulss u oulss dapat jumpa retis..tak bergambar bersama ke? tapi...ehh yg bertudung biru tu Eyda ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat jumpa jer.. tapi tak dapat nak bergambar bersama.. huhuhu.. tu bukan Eyda, orang lain tu.. Eyda dapat tengok masa dia lalu kat sebelah Eyda jelah..

      Delete
    2. Jay Emm pon apa kurangnya... Rerupis! He He He....

      Delete
    3. rerupis x se glemer retis huhu

      Delete
    4. betul rerupis yang merendah diri gitu.. hehehe..

      Delete
  12. waaahhhh, kak eyda jumpa retis lah... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki nak jumpa laa tu.. hehehe..

      Delete
  13. Eyda masuk tak pertandingan nak belayar dgn nora danish tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum, terkial2 nak karang pantun nih.. apapun nak join jugak, mana nak tau rezeki kan..

      Delete
  14. Wahhh bestnya tak aci ni jumpa retis kita nak jumpa gak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada retis hadiri apa2 event, redah jer.. mesti dapat jumpa..

      Delete
    2. Hahahaah zaman bujang dulu boleh kat masa kat kelantan ekin dahnramai jumpa retis... fasha sadha, watie elite, ustazah siti norbahiyah n suami, utazah sharifah khasif fazilah, salima, ameera,fizo omar,que haidar n ramai lagi... jom heboh dulu masa bujang bebas nk pergi...tempat event mcm jauh fdari tmpt duk sekrg...

      Delete
  15. hehehe amboi Kak Eyda.. geng dengan rerupis skarang hehe ooops.. smoga Akak JM x nmpak komen ini >.<

    ReplyDelete
  16. haha.. apa la org yg edit banner tu. mydin kpala batas la. nina xjrang ke sana. jauh sgt. hehee

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...