April 9, 2015

Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..
 

http://www.syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by_31.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mei 2015




32 comments:

  1. Replies
    1. comel kan design T-Shirt dia..semoga Eyda antara yg terpilih..

      Delete
    2. amin.. mudah-mudahan ada rezeki Eyda di sini..

      Delete
    3. aminn, semoga menjadi antara yang terpilih, :D

      Delete
  2. Selamat bersegmen & all the best eyda :)

    ReplyDelete
  3. good luck...jgn terlalu mengharap...x memang nanti frust tertiarap heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda tak mengharap pun just join suka2.. ada rezeki ada.. tak ada tak apa..

      Delete
    2. sangat setuju dengan kak JM.. Bila kita berharap sgt2, tengok2 xmenang, agak frust jugak di situ.. hehehe.. mr.random jarang sgt2 nak pilih nombor shad. hehehe

      Delete
    3. boleh laa kak Jm.. hehehe..

      Delete
    4. nk join gak suka kak JM tak mengharap menang pun...

      Delete
  4. singgah sini . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
  5. good luck
    singgah dari GA yg sama dan follow
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...