April 1, 2015

PaGeVieW Di PenGHuJuNG MaC 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lama Eyda tak berkongsi pageview Eyda kan.. Bukan apa, dah lama pageview Eyda tak banyak macam nih.. Tetiba Eyda tengok, PV Eyda mencanak naik..

Sekarang nih PV Eyda sekitar 1++ jer.. Kekadang cecah 2++ atau 3++.. Semalam tetiba mencecah 592 pageview.. Petang nih jer dah 207 pageview.. Banyak jugak tuh setelah lama tak ramai yang berkunjung ke sini..




Apapun thanks korang semua kerana sudi singgah ke teratak kecil Eyda nih.. Nanti Eyda upkan rakan-rakan yang rajin menyinggah ke blog Eyda yang tak seberapanya nih..

Tunggu ye.. Kesibukan amat mencemburui Eyda..



27 comments:

  1. tahniah,,, boleh menuntut ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Saniah.. jom kita sama2 menuntut ilmu untuk menambahkan PV kita..

      Delete
  2. Replies
    1. PV saya pun lebeykurang sebab jarang update sekarang :(
      Sebenarnya banyak je pasal medical yang saya nak share tapi lupe mcm tu aje sebab xsempat.

      Delete
    2. thank shikin.. walaupun sibuk sudi jugak jengak teratak kecil akak nih..

      Delete
    3. tak pe shikin.. up slow2.. kekadang akak curi2 jugak masa up banyak2 buat autopublish.. kekadang draft dulu, baru touch up skit2 trus publish..

      Delete
  3. Banyak jugak tu kan... Ramai peminat rajin terjah tu semalam.... Ha Ha Ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa tak sangka ada jugak peminat ya.. SS pun mesti salah seorangnya.. hehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. thanks kak Farrah sudi singgah sini..

      Delete
  5. Adakah kitew termasuk dalam pageview tu..hehe semestinya kan...
    sama la kitw pun busy ...ni hari pun curi2 time kejab nak upadate entry..kang kata kita lari pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup termasuk jugak dalam pageview tuh.. tadi dah sempat lari ke blog afidah..

      Delete
  6. tula bile sibuk mesti la cmtu kak..
    ayu pon sllu je curik2 mase sikit,
    nak trjah kawan2 mane yang sempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah, kita kena laa melawat sahabat kita.. yang mana sempat terjah dulu.. yang tak sempat next round..

      Delete
  7. Shad tambahkan pageview untuk hari ini ya.. hehe :D

    ReplyDelete
  8. miahahaha gitu Kak Eyda.. huntung huntung masyuk =D
    CT tahlaa berapa hahaha..

    ReplyDelete
  9. dh lama x check page view..berapa agaknya eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ekin pun xchek pun... xtaw tang pageview ni hahahs

      Delete
  10. tahniah
    saya nak dapat 100 sehari pun penat

    ReplyDelete
  11. bramainya pageview akak..tahniah :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...