April 23, 2015

MeGi GoRenG


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Adoi, susah betul nak update blog minggu nih.. Asyik busy jer.. Masa memang agak mencemburui Eyda untuk berkongsi cerita dan bertegur sapa dengan korang semua..

Maaf ya Eyda kurang blogwalking sini sana minggu nih.. Ada laa beberapa blog dan entry je yang Eyda sempat singgah.. Yang tak sempat Eyda singgah tuh tunggu ya, nanti Eyda akan bayar hutang blogwalking..

Di petang nih, Eyda nak berkongsi menu kita orang malam semalam.. Kita orang makan megi goreng jer.. Alhamdulillah ianya selamat dinikmati sekeluarga..




Malam nih masih berkira-kira nak makan apa.. Rasanya, kena beli laa jawabnya sebab pagi-pagi hari lagi, gas telah menghabiskan dirinya.. Macam tau-tau jer kan duit ada masyuk hari nih.. Hehehe..

Kat tempat Eyda dah hujan.. Tempat korang hujan tak? Balik nanti pakai kena mandi hujan laa Eyda.. Huhuhu..



26 comments:

  1. Megi goreng pun sodappppp! Baik2 eyda, jangan berhujan sangat. Nanti demam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah sesekali menu goreng2 jer.. itulah, risau jugak nih.. kat sini kerap hujan di petang hari plak..

      Delete
  2. Dalm umah ni...Fida jew makan maggie goreng..suami tak makan..dia suka makan maggi kari jew...tak sama kegemarannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa susah laa kan lain citarasa.. tak kan nak masak sorang sebungkus.. sorang goreng sorang kuah kari.. hehehe..

      Delete
  3. megi goreng pun sedap jugaaa.... lama tak makan megi.. hehe, teringan lak rasa bila tengok kak eyda pos pic ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah memang spare jugak megi kosong kat umah.. abis tak ada idea nak masak, buat megi goreng laa jawabnya..

      Delete
  4. Adoiyaiì..rasa lapa plak bl tgk megi goreng...sedapnyee

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah kalau tengok makanan, mula laa rasa lapar..

      Delete
  5. Adoiyaiì..rasa lapa plak bl tgk megi goreng...sedapnyee

    ReplyDelete
  6. Menu megy goreng tetap d best menu .. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sesekali layan megi goreng memang terbaik..

      Delete
  7. Yesss, menu saya juga bila dah takdak idea nk masak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena plak hari keja, malam2 memang kekadang nak masak simple jer..

      Delete
  8. Maggi goreng memang sedap kalu letak banyak bahan... meriah dimulut... meriah diperut.. he he he....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila masak sendiri, nak meriah dengan pelbagai bahan pun boleh.. sebaliknya pun boleh.. hahaha..

      Delete
    2. Kalu boleh letak gajah dengan rimau.. ha ha ha....

      Delete
  9. haritu pun malas sangat nak masak, makan maggi je. hahahha okay la dari x makan pape

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, sekurang-kurangnya ada jugak sesuatu untuk dimakan..

      Delete
  10. Sedapnya maggi goreng tu...lapar...hehehe...kt tempat Cik Mimie asal petang je hujan..huhu..musim kot..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kat sini.. asal petang atau malam jer nak ujan.. musim laa tuh..

      Delete
  11. megi goreng satu..nak yg basah mcm tu jugak...slurrp

    ReplyDelete
  12. WAhhh baru bercadang nak masak hari abg cuti ahad ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe silalah Ekin jamu mata dulu ya..

      Delete
  13. lama xmakan maggi goreng.. nampak sedap

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...