April 16, 2015

Jindrisska First Anniversary Giveaway


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom kita join GA yang Aisya anjurkan nih.. GA nih diadakan sempena setahun Aisya berblog.. Sekejap jer masa berlalu kan..

Happy anniversary dan tahniah kepada Aisya kerana telah berjaya menulis blog selama setahun.. Semoga Aisya akan terus menulis dengan berkongsi bahasa German, story mory mengenai travel dan life Aisya ya..


KLIK BANNER UNTUK JOIN



Hadiah yang ditawarkan

 Grand Prize:
1 X Fridge Magnet Castle Neuschwanstein (Germany)
1 X Fridge Magnet Salzburg (Austria)



 Saguhati:
2 X Poskad Berlin (Germany)
1 X Poskad Mittenwald (Germany)
1 X Poskad Castle Neuschwanstein (Germany)
1 X Poskad Salzburg (Austria)



Saya nak menang giveaway ni sebab akak minat sangat dengan Fridge Magnet (FM).. Akak memang suka mengumpul FM sebanyak mana yang boleh, dari mana-mana destinasi.. Memang dah lama jatuh cinta dengan FM.. Kebetulan hadiah FM dari Germany dan Austria yang Aisya ditawarkan nih akak belum ada.. Yelah, FM dari luar negara yang ada dalam koleksi akak semuanya hadiah dari kawan-kawan.. Akak harap sangat akak dapat salah satu dari FM tuh.. Itu pun jika ianya tertulis rezeki buat akak..




18 comments:

  1. semoga berjaya eyda..wana pun join sama ga ni ^_^

    ReplyDelete
  2. All the best Eyda. Kalau join GA ni, kena baca semua cerita Aisya travel hari tu. Jawapan ada dalam tu ;)

    ReplyDelete
  3. Moga berjaya yer, cute la keychain tu ^^

    ReplyDelete
  4. waah, all the best kak eyda..

    ReplyDelete
  5. best of luck... :)
    saya datang dari segmen yang sama...

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Good luck kak, ekin pun join gak...

    ReplyDelete
  7. singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck Kak eyda

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  9. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...