April 13, 2015

Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom join GA pertama daripada Ayu Mummy kepada Firash nih sempena ulang tahun kelahirannya yang ke 25..


http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/giveaway-i-am-keychain-by-hidayuayumie.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Hadiah yang ditawarkan 3 keychaim sulam I AM





* Maaf akak tak ada instagram


Giveaway akan berakhir sehingga 30 APRIL 2015



 Happy birthday Ayu yang ke 25.. Semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, murah rezeki, dimakbulkan apa yang dihajati dan berbahagia bersama keluarga tersayang..





21 comments:

  1. Wah bestnya..nak join gaklah..all the best eyda..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen & gudluck!!

    ReplyDelete
  3. Good Luck Eyda..maaf la baru hari ni sempat BW blog..Semalam MC

    ReplyDelete
  4. Best of luck, Eyda. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  5. all the best kak
    comel lak keychain tu
    moga ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  6. gud luck kak
    e hehhh
    terima kasih sudi support GA tak seberapa ayu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas doa dan ucapan akk jugak
      aminn

      Delete
  7. ok nak join gak lah,, hehehhe.. :D

    ReplyDelete
  8. Good luck kak eyda nti nk join gak

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...