April 21, 2015

eNtRi MeNaRiK DaLaM SeMinGGu


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah tengahari.. Blog minggu nih tak tau nak update dengan cerita apa.. Jom laa Eyda share entry Eyda yang menjadi pilihan pembaca dalam seminggu nih..



























Tak sangka entri berkaitan Belon Tepung mengungguli carta.. Nih mesti entry kak Farrah MF pasal belon tepung nih, membantu menambahkan pembaca ke blog Eyda..

Apapun Eyda memang tak sangka entry Eyda pasal Kolam MPSP masih menjadi pilihan pembaca, walaupun setahun dah berlalu.. Entry tuh sentiasa ada pengunjungnya..

Yelah, tempat mandi yang berbaloi dengan harga yang murah.. Mestilah menjadi pilihan kan.. Budak-budak nih asalkan dapat mandi manda dalam kolam dah okey.. Tak perlu nak membazir duit banyak-banyak, siap boleh bawak bekalan makanan lagi kalau berkunjung ke sana..






26 comments:

  1. Tahniah Kak Eyda..semoga ramai lagi yang berkunjung di blog akak :)

    ReplyDelete
  2. Belon tepung?..jap lg terjah entry..ngeeee..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks sudi singgah dan follow sini ya..

      Delete
  4. Replies
    1. thanks sudi follow saya.. done follow back..

      Delete
  5. tahniahhhh...ramai yg berminat nk tau tu ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks khairin.. tapi memang tak sangka laa ramai yang berminat..

      Delete
  6. Baru sempat buka blog hari ni..huhuhu..tahniah Eyda

    ReplyDelete
  7. Yeayyyyy! Belon tepung eyda dah trending hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak sangka kan.. thanks kak Farrah sudi berkongsi pasal belon tepung tuh..

      Delete
  8. Waaa..thniahh...nti lg ramai serbu nk tgk entry belon tepung tuu hehheeh

    ReplyDelete
  9. Waaa..thniahh...nti lg ramai serbu nk tgk entry belon tepung tuu hehheeh

    ReplyDelete
  10. wah, memang jadi kegemaran la tu. agaknya x ramai tahu or mengenang kembali kisah lalu. hehe

    ReplyDelete
  11. seronok kan bila blog di kenali ramai...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...