April 22, 2015

EaRtH DaY QuiZ


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Setelah penat meeting lebih separuh hari ari nih.. Sempena Hari Bumi, jom kita bersantai skit.. Hari nih banyak blog menceritakan mengenai Earth Day nih..

Setelah Eyda membaca di beberapa blog rakan blogger yang lain.. Akhirnya Eyda singgah ke blog Cik Mimie untuk mencuba Earth Day Quiz : Which animal are you? nih.. Ramai juga yang mencuba.. Bagi yang belum, klik ja link kat atas atau gambar di bawah..


https://www.google.com/search?q=earth+day+quiz&oi=ddle&ct=ddle-hpp&hl=en&bav=on.2,or.&cad=b&biw=1440&bih=789&dpr=1&ech=1&psi=qF43VeunGMTJmAXd_IHoCg.1429692071419.3&ei=qF43VeunGMTJmAXd_IHoCg&emsg=NCSR&noj=1


Setelah Eyda mencuba.. Inilah hasilnya...


You're coral!
Your hidden beauty attracts many suitors. Also, did you know you were an animal?!



Adoi laa coral ya.. Hehehe.. Korang plak dapat apa?






27 comments:

  1. shad dapat coral juga.. ehhehehe...

    ReplyDelete
  2. Akak dapat komodo dragon hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab suka makan kot sama ngn komodo dragon hihihih

      Delete
    2. hahaha biar betul kak Farrah..

      Delete
  3. Samalah kite. Kite pun dapat coral. hidden beauty tu, eheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe macam mana boleh sama ya? hahaha..

      Delete
  4. Wahh...coral..chantek tuhh...tpt habitat hidupan laut hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan coral.. warna warni gitu.. hehehe..

      Delete
  5. Wahh...coral..chantek tuhh...tpt habitat hidupan laut hehehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tak paham pun buat-buat laa paham.. hehehe..

      Delete
  7. wow! coral tu :D saya dapat apa entah.. mantis something2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mantis? peliknya, macam mana rupanya Amy J..

      Delete
  8. Wah, coral..hehe..ala, cik mimie mammoth xde yg sama ngan Cik Mimie ke? hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin ada.. tapi tak share kat sini..

      Delete
  9. coral!!! cantik apa? kalau katak? eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. coral memang cantik.. colourful gitu.. hehehe kena plak katak kodok..

      Delete
  10. Replies
    1. amboii kak JM.. pangolin ya.. teringat kisah masa SPM dulu..

      Delete
  11. Ekin pun keluar coral gak... huhuhu

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...