April 19, 2015

aNgRy BiRd KiMie


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ni alkisah beberapa hari yang lepas.. Ada-ada saja laa si Kimie tuh.. Tengok laa hasil kerja budak yang tak ada kerja nih.. 




Eyda tanya apa Kimie lukis tuh.. Kimie kata ini Angry Bird laa.. Angry Bird pun Angry Bird laa.. Ini Kimie lukis guna komputer ya.. Pandai plak dia cari program untuk dia melukis apa bagai nih.. Bukan apa, sebelum tuh Kimie main game kat komputer, tetiba jer dia panggil Eyda dan tunjuk lukisan nih.. 

Gambar nih, dia yang snap sendiri.. Lawak plak Eyda tengok lukisan dia.. Tak nampak macam Angry Bird pun.. Korang nampak macam apa ya?




16 comments:

  1. kiki..memang x nampak angry bird tapi bagus ada kesungguhan di situ ^_^

    ReplyDelete
  2. adik saya pun pantang buka laptop, dia p lukis kete la apa la.. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih first time dia melukis guna PC..

      Delete
  3. Hehehe...imaginasi budak2 :) Kimie terlupa ekor angry bird :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ekor angry bird dah hilang.. hehehe..

      Delete
  4. waaah pandai tu lukis pakai komputer..
    dia tulis ape tu 'hang nilah..?'

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai laa dia merapu tuh.. dia kata angry bird dia tengah marah sambil cakap "hang nilah"..

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha angry bird tengah marah tuh SS.. hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. tuh laa sekali tengok ntah apa2 ja..

      Delete
  7. alololo, tomeynya kimie lukis... hehe

    ReplyDelete
  8. Rupanya camni angry birdnya. Hahaha

    ReplyDelete
  9. kenapa hang nilah bukan hang tuah ke hang jebat ke heheheh

    ReplyDelete
  10. Minat melukis ni nk jdi akitek ke

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...