April 24, 2015

aKHiRnYa SaMPai JuGaK


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari yang menggembirakan sebabnya esok kan cuti.. Hehehe nama cuti ja mesti seronok..

Okeylah, entry yang agak ringkas dan padat rasanya Eyda buat hari nih.. Apa nak buat, kerja agak mencemburui Eyda.. Eyda just nak buat entry penghargaan buat Syamimi di atas hadiah yang telah pun selamat diterima tengahari semalam..

Sepatutnya hadiah nih dah lama sampai, disebabkan banyak kerenah pejabat pos di kawasan Eyda, makanya Syamimi terpaksa menghantar semula hadiah nih.. Apapun terima kasih banyak-banyak buat Syamimi kerana sudi menganjurkan GA nih..

Meh kita ushar skit hadiah yang Eyda terima nih..




Cantikkan tasbih tuh.. Husband semalam cakap gelang ya.. Yelah kan comel jer rupanya.. Colourful plak tuh.. Tasbih dah bertukar menjadi gelang ya.. Hehehe lawak laa plak Eyda rasa..




32 comments:

  1. Mula2 ingat gelang..hehe tp serius kiut..

    ReplyDelete
  2. Cantik..tak ira tasbih atau gelang..dia 2in1 kan..sambil tunggu time nak balik keja boleh bertasbih

    ReplyDelete
  3. cantik and colorful... :D Tahniah kak.. dapat hadiah yang sangat valuable.. tasbih.. shad kalau dapat benda gini, memang touching lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh Shad, memang valuable sangat..

      Delete
  4. assalamualaikum.. maaf mencelah..
    akak datang follow sini.. akak join contest hijab lets wear it right... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.. semoga berjaya ya..

      Delete
  5. Replies
    1. betul cantik.. tu laa kalau tak husband tak kata gelang laa..

      Delete
  6. macam gelang... cantik tasbih tu....

    ReplyDelete
  7. cantik la kaler tasbih tu kak. alhamdulillah tahniah, rezeki akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa colorful macam gelang rupanya.. thanks Yumida..

      Delete
  8. wahh.. lawa sangat tasbih tu! tahniah kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik sebab colourful.. thanks Amy J..

      Delete
  9. Tahniah Kak Eyda :) Cantik tasbih tu :)

    ReplyDelete
  10. tasbih rupanya..sis JM suka sgt sbb ada warna PINK..klau xnak pos ke sini eh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kak JM suka PINK ya.. nanti Eyda cari something warna pink untuk kak JM..

      Delete
  11. Tahniah akak... comelnya tasbih kecik senang bawa g mana2

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks EKin.. ya betul tu, bila kecil senang nak bawa ke mana2..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...