April 18, 2015

4th BLoG aNNiVeRSaRY


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu kan.. Hari nih genap 4 tahun Eyda menjadi seorang blogger.. Happy 4th Blog Anniversary buat Emi Izzeyda Diary's iaitu blog Eyda sendiri..

Perjalanan blog Eyda nih bermula pada 18 April 2011, iaitu 4 tahun yang lalu.. Lama kan.. Tapi entry Eyda pada masa tuh majoritinya memang ikut mood.. Jadinya tak banyak entry Eyda masa tuh.. Boleh kira dengan jari bak kata orang..

Apapun masa tuh minat nak berblog tak laa sehebat sekarang.. Tak banyak story mory kami yang Eyda kongsikan dalam blog Eyda masa tuh..

Korang teringin nak tengok dan baca ke entry pertama Eyda? Jom jengah kat SINI.. Maaf Eyda masa tuh masih baru dalam dunia blogging.. Jadi Eyda tak berapa pandai nak story mory sangat laa..

Gambar pun banyak cilok sini sana.. Yelah masa tuh kamera pun tak ada.. Kesian kan kat Eyda.. Itu pengalaman Eyda masa baru menjadi seorang blogger yang mana tak siapa pun kenal Eyda..

Hanya kawan-kawan terhampir jer yang tau Eyda ada blog dan hanya diaorang jer yang baca.. Masa tuh memang susah laa nak tengok ada komen yang melekat dalam entry Eyda..




Eyda mula rancak berblog dan join segmen dan GA rakan blog pada bulan September 2014.. Tak sampai setahun kan Eyda betul-betul aktif berblog.. Apapun terima kasih banyak kepada kalian semua kerana sudi menjengahkan diri dan meninggalkan sedikit kata-kata buat diri Eyda..

Ia membuatkan semangat Eyda untuk menulis blog makin bertambah.. Tanpa korang semua, siapalah Eyda nih kan.. Mesti sampai sekarang Eyda tak mempunyai ramai kawan seperti sekarang..

Eyda amat hargainya.. Eyda harap diri Eyda akan lebih dekat dengan semua sahabat Eyda dengan berblog.. Semoga ikatan ukhwah kita akan berkekalan selamanya.. Terima kasih sahabat..



http://www.google.com.my/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.gofundme.com%2Fhelpchrisandlucy&ei=EU4rVd7UMNHiuQSEgoGAAQ&psig=AFQjCNGF-xbabHJzsbdO3L93glQndUqcDQ&ust=1428987794571191
sumber





21 comments:

  1. happy anniversary...
    moga blog kak eyda makin maju...

    ReplyDelete
  2. happy bloggersary eyda..sama plak dengan hari lahir wana..wink..wink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh macam mana boleh sama plak ya.. apapun happy birthday buat wana..

      Delete
  3. Selamat ulangatahun blog kak eyda.. hehehehe... :D

    ReplyDelete
  4. happy anniversary kak Eyda. x sangka dah masuk 4 tahun ye... saya x ingat berapa lama saya bertapak dalam dunia blog ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah check balik dah 4 tahun bukak blog nih.. cuba amy check balik entry pertama dalam blog..

      Delete
  5. Happy Anniversary untuk Blog Kak Eyda :) Lama tu 4 Tahun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama bukak blog nih.. cuma baru jer aktif..

      Delete
  6. waaaaah tahniah2 *munge2 api*
    teruskan berblogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks CT.. in shaa Allah semoga ada kerajinan untuk update blog dan mempunyai idea yang melimpah ruah untuk dikongsikan bersama..

      Delete
  7. TAHNIAHHHH!!!


    teruskan berblogging ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Khairin.. ya sekarang nih memang diri dengan blog tak dapat dipisahkan..

      Delete
  8. sudah 4 tahun? dah pandai 'bercakap' tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pandai 'bercakap' dan 'bercerita' dah.. :D

      Delete
  9. Selamat ulangtahun blog akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin bulan 11 ni... start blog 2010 lagi masa tu saja2 suka nak buat entri xde yg menarik... start join segmen n.GA 2014 bulan 5 hihihihi lepas jadi bini duk rumah

      Delete
    2. thanks Ekin.. tak lama dah tuh.. sama laa mula2 dulu saja2 suka2 jer.. akak bulan 9 tahun 2014 baru aktif join GA apa bagai nih..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...