March 7, 2015

TeRiMa KaSiH SaHaBaT #2


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah seminggu kita memasuki bulan Mac nih.. Banyak kisah suka duka dah kita lalui sepanjang dua bulan pertama tahun nih..

Korang ada kisah suka duka? Mesti ada kan, dalam ketawa, ada kesedihannya begitulah sebaliknya.. Okey laa apa yang Eyda merepekkan nih.. Dah lari tajuk plak Eyda nih..

Tak sangka Eyda dalam kesibukkan kerja di bulan Februari Eyda masih mampu memduduki carta sahabat-sahabat blogger Eyda.. Nak tengok? Jom..

Carta pertama ini datangnya daripada blogger Mialiana.. Siapa tak kenal dengan blogger Mia kan.. Eyda memang tak sangka kali nih berjaya berada dalam top 10 supporters blog Mia.. Padahal sesekali jer Eyda berkunjung ke blog Mia..




Carta yang kedua nih plak daripada kak Farrah MF.. Tak sangka banyak jugak yang Eyda merepekkan kat sini.. Sesiapa yang nak belajar craft boleh berkunjung ke sini.. Ada jugak resepi yang mudah dan menarik untuk dicuba ada di blog nih..



Carta ketiga nih plak datangnya daripada Norniwanie atau dia lebih suka bahasakan diri dengan panggilan Wanie.. Sekarang dia dah sambung study, jadinya masa untuk update blog memang agak terbatas.. Apapun jom berkunjung ke blognya.. Boleh jugak berkenal-kenalan kan..


Carta ke empat nih datangnya daripada kak Jari Manis.. Walaupun berada agak tercorot dalam carta tapi stay masih ada nombor lagi tau.. (Ayat sedap ati.. hehehe) ..Kepada yang suka travel tuh, boleh laa ushar-ushar blog nih.. Mungkin ada tips yang anda boleh ambil sebelum anda ke sesuatu tempat..



Carta kelima nih datangnya daripada Shad.. Tak sangka ada jugak nama Eyda kat situ.. Sedangkan bukan singgah selalu pun.. Sekali sekala singgah meninggalkan jejak..


Carta keenam nih plak daripada Hidayu atau nama panggilannya Ayu.. Mummy kepada Firash yang comel.. Geramnya aunty kalau tengok gambar Firash tuh..




Terima kasih kepada semua yang sudi menghargai sahabat blogger yang lain dengan mengadakan entry khas.. Tanpa sahabat di alam maya nih, siapalah kita sebagai blogger.. Umpama syok sendiri menulis dalam blog sendiri..

Okey selamat berhujung minggu semua.. Apa aktiviti korang? Eyda hari nih attend sukaneka dan merentas desa di sekolah anak.. Entrynya akan Eyda upkan nanti..





14 comments:

  1. Wahhhhh! Pakar BOM TANGAN jugak nih!

    ReplyDelete
  2. wahhh,, hebatlah akak hihi :O

    jom singgah sini baca http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/03/sephora-malaysia-gift-set-pilihan-hati.html

    ReplyDelete
  3. Merata-rata 'terpahat' nama eyda nih! Tahniah :)

    ReplyDelete
  4. nak mengebom lagi lah.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  5. Hahaaha nampak mcm ada nama kita jah tu...

    ReplyDelete
  6. Nama saya dah hilang dari carta2.
    #tanpa sengaja #ada banyak perkara saya perlu setelkan bulan lps n bulsn ni.

    ReplyDelete
  7. wah, rajin kak eyda singgah blog diorang... tahniah! ^^, lepas ni saya nak try naikkan nama sekali lagi.

    ReplyDelete
  8. wah rajin Kak Eyda singgah sana sini..
    CT ni blogwalking memang tenggelam timbol.. tu ada a few yang dah merajuk..
    terus tak mai jenguk ehehe..

    keep up the good work =)

    ReplyDelete
  9. rajin blog walking juga rupanya...teruskan mengeBOM!!!

    ReplyDelete
  10. wah, tahniah..eyda memang rajin bw dan komen :)

    ReplyDelete
  11. Alahai terharunyaaa....terima kasih juga kak eyda..insyaAllah akan terus support blog ni.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Wah dah femes eyda sekarang..Setiap blog eyda jadi top ten la...nak jugak

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...