March 17, 2015

Segmen follow back Kisahati Wanie


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom sama-sama kita support segmen Wanie nih.. Segmen ini dibuat berikutan blognya yang lama diserang virus sehinggakan dia tidak dapat membukanya.. Untuk meneruskan minat berblogging dan mengembalikan rakan-rakan blogger yang lama.. Meh kita support segmen ini dan kembali follow blog Wanie yang baru nih..


http://kisahatiwanie.blogspot.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Segmen berlangsung sehingga 31 March 2015




14 comments:

  1. wah segmen menaikkan semangat berblog yang down pun ada.. memang kreatif blogger sekarang. Gud luck.. dalam berblog jangan mudah putus asa

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog dia kena virus, sampai kena buat yang baru.. kira kena start dari zero laa.. sian kat dia.. apapun thanks..

      Delete
  2. Salam kak eyda...terima kasih support wanie..insyaAllah akan terus jadi pembaca setia dan supporter blog akak.. ^^

    ReplyDelete
  3. Bila sahabat blogger kita perlukan sokongan kita.
    Kita kenal support dia kan..tak gitu cik Eyda..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alooloo...terharuu..huhu..terima kasih afidah.. ^^

      Delete
  4. Selamat bersegmen... kalau wanie up tarikh sampai bila boleh join... huhhhhhu

    ReplyDelete
  5. selamat berfollow kak
    ayu segmen mcm ni xdpt nak join

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen . singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...