March 13, 2015

Segmen Bloglist by JINDRISSKA


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom beramai-ramai kita memeriahkan segmen sahabat kita yang jauh nun di Jerman dan saling support blogger yang lain..


http://jindrisska.blogspot.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



SEGMEN TAMAT 23/03/2015



p/s Semoga blog akak tersenarai dalam bloglist Aisya.. Blog Aisya dah pun memang berada dalam bloglist akak..





25 comments:

  1. Nak join jugak lah macam ni..
    Good Luck Eyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join afidah.. biar ramai2 kita join.. apapun thanks afidah..

      Delete
    2. Dah join tadi.
      Tu pun tengok dari blog Eyda tadi.
      Cahiyookkk

      Delete
  2. all the best eyda..wana pun join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wana.. semoga kita terpilih..

      Delete
    2. Akak nak join gak la,..sempat lagi kan,...

      Delete
    3. sempat lagi kak Farrah.. jom join..

      Delete
  3. E ehh, banner pakai si sponge dok dalam pineapple di dasar lautlah! All the best, eyda!

    ReplyDelete
  4. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi follow saya.. nanti saya follow balik ya..

      Delete
  5. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah Eyda..
    Awak menang segmen ni...1st place lagi tu hukhuk

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...