March 16, 2015

RiNDuNYa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ehh Eyda nih rindu merindu kat sapa laa plak kan? Eyda rindu kat budak Debob nih..

Masa Eyda transfer gambar dalam kamera, tertengok gambar budak nih.. Tetiba rindu bertandang di hati ini.. Baru jer tak jumpa sehari dah rindu lebih-lebih kan.. Esok dah nak ambik pun..

Esok ada kenduri sebelah rumah mertua.. Jadinya esok balik ke sana skali laa bawak budak-budak balik ke rumah.. Tak payah nak ulang alik banyak-banyak kali kan..


Cute jer Izzat buat muka dan gaya macam tuh..







Sesaja dia nak ibu snap gambar dia.. Tuh yang dia buat macam-macam gaya kat tingkap pintu kereta tuh.. Balik jer dari sini, dapat laa something.. Jom tengok skit apa bendanya..


Cupcake.. Tapi rasanya tak sesedap rupanya.. Huhuhu..


Okeylah, tak sabar nak tunggu esok nak jumpa anak kesayangan..



27 comments:

  1. Kak eyda...blog wanie kena virus dah..huhu..tak tahu nak buat apa..T..T..Ni cuba buat blog baru..sudiah follow ye.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ya ka Wanie.. tak cuba tanya pada yang pakar macam mana nak selamatkan akaun lama..

      Delete
  2. Replies
    1. ramai yang geram kat pipi dia yang tembam nih.. cubit laa.. hehehe..

      Delete
  3. pipi boooolat patut ibu pun geram ehehe.. fotogenik le tu nak suruh org amek gmbr dia slalu ehehehe.. amek saja bnyak2 kak nanti besar tunjuk kat diorang..

    ps : amboi cuppies tu.. indah kabar dari rupa eh.. huurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe CT.. memang pun kalau ada kesempatan, memang snap gambar diaorang banyak2.. letak kat blog, boleh jugak diaraong tengok balik nanti.. kekadang buka blog pun diaorang kalut nak baca apa yang ibu tulis.. hehehe..

      itulah harap jer rupa cantik, tapi rasa ntah apa2..

      Delete
  4. Hamboiii pipi, dah macam pau! Buat tangan geram nak cubit aje! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila laa cibut pipi macam pau nih..

      Delete
  5. Memang rindu bila berjauhan dgn anak..saya pun tgh alami situasi sama.opah n atok pnjm ank2 bw blk kg..sunyi rumah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, bila ada asyik nak gaduh jer.. bila tak ada sunyi sepi jadinya..

      Delete
  6. cupcake indah dari rupaaa. hahaha

    pandai anak akak amek gamborrr!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasal, rupa jer cantik, tapi rasa, tak mampu nak abiskan satu pun.. hehehe dah besar kena laa pandai bergambar.. kena plak ibu nih suka sumbat dalam blog.. hehehe..

      Delete
  7. bila la nak jumpa izzat lagi nih...zahin pun balik kampung seminggu nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ntah bila nak jumpa kan.. raya agaknya, tu pun kalau sempat jumpa.. zahin balik kampung mana?

      Delete
  8. anak hang ke ni sue.. semangat!! dah bape tahun dah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, anak laa nih.. memang semangat betul budak sorang nih.. tahun nih 9 tahun laa.. sama ngan anak kak sal..

      Delete
  9. alaa..tak sedap ke cupcake tu kak?nampak sedap je..huhu

    ReplyDelete
  10. Alaa...tak sedap ke cupcake tu kak?nampak macam sedap je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rupa jer cantik.. tapi kek tak sedap pun.. dah laa keras, rasa pun ntah apa2..

      Delete
  11. Wah geramnya tengok anak Eyda.
    Mesti ibu dia masak sedap sangat kan..
    Anyway.dah nama pun anak semestinya rindu kan.
    Tapi adakah anak tu pulak akan rindu ibunya apabila dewasa kelak..
    Tapi kitew rindu mama kitew tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin agaknya.. selalu kalau masak, mesti puji2 ibu dia.. macam laa ibu dia pandai masak sesangat.. mestilah rindu, kita yang kandungkannya, melahirkannya dan jaga dia sampai besar.. harap2 dia pun akan rindu ibu dia bila dah dewasa nanti..

      Delete
  12. Replies
    1. yup anak sulung.. kalau banding ngan ibu dia memang kalah laa ibu dia.. baju ngan seluar track pun siap boleh kongsi lagi.. acaner tuh..

      Delete
  13. Alolo geram ea cik ash nak cubit pipi izzat ni... harap rupa jer cantik cupcake tu rasa xsedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai geram kat pipi dia.. tu laa pasal, rupa jer cantik cupcake tuh.. tapi rasa ntah apa2..

      Delete
  14. Comelnya izzat..hihi..macam2 gaya posing ^_^

    ReplyDelete
  15. ayu mmg xsuke cupcake
    cantik lur xbermkna sedap didalam
    kadang xtau nak makan cmne
    sllu je comotkan baju

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...