March 3, 2015

RaJiN MenGoMeN FeBRuaRi 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah 3 hari di bulan baru, Eyda belum lagi update perihal rakan blogger yang rajin mengomen di dalam blog Eyda yang tak seberapanya nih..

Sebagai penghargaan Eyda buatkan entry khas nih sebagai menghargai penat lelah korang singgah dan meninggalkan komen buat Eyda..

Kepada yang singgah tanpa meninggalkan sebarang jejak buat Eyda pun Eyda hargai.. Cuma Eyda dapat ucapkan terima kasih kerana sudi singgah di sini..

Ada beberapa nama baru dalam list kali nih.. Semuanya akan Eyda masukkan ke dalam bloglist Eyda.. Jom berkenalan dengan mereka, bagi yang belum kenal.. Yang dah kenal, mungkin nak singgah melawat pun boleh jugak..

















Thanks korang kerana sudi menyerikan lagi blog Eyda nih.. Semoga perhubungan kita akan berkekalan walaupun hanya di alam maya.. 





28 comments:

  1. wahhh tersenarai jugak kite ni dalm mood xberblog kan..
    hhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, sekali ayu bagi komen berpuluh2.. mana tak masuk dalam senarai..

      Delete
    2. ehhh yeke??
      dah masuk blog akk xmo keluar plk
      tu trtgl puluh2 tu
      hehehe

      Delete
  2. Akak nampak nama akak di situ heheheh eyda pun antara tetamu hebat tower akak untuk bulan lepas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe masih kekal dalam senarai.. yup Eyda dah tengok tadi.. tak sangka masuk dalam senarai tetamu hebat tower kak Farrah..

      Delete
    2. Kategori jemari rajin gak eyda ni :)

      Delete
  3. Fuyoooo... I'oulss pon ada terselit di situ... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik laa SS boleh selit2 lagi dalam senarai tuh..

      Delete
  4. Sama2 Eyda...terima kasih juga keran rajin datang di blog sis JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome kak JM.. sama-sama menyerikan blog sesama rakan blogger..

      Delete
    2. yes..we support each other..

      Delete
  5. tahniah kepada yang rajin tu.. Huhuu sapa yang tak rajin tu sila rajinkn dirikan (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh cik candy rajinkan diri bulan nih..

      Delete
  6. Yeayy tersenarai..terima kasih kak eyda jadi top kemntator dekat blog wanie jugak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah wanie.. thanks wanie, tak sangka masuk jugak dalam senarai..

      Delete
  7. Replies
    1. in shaa Allah hani, nanti saya join..

      Delete
  8. Alhamdulillah.. Tersenarai juga wana ya..tq eyda..semoga ukhwah berpanjangan..

    ReplyDelete
  9. kejap timbul, kejap tenggelam pun lekat jugak nama kita, heheh
    tenkiu eyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali timbul, banyak juga komen yang mama tinggalkan.. u r welcome mama..

      Delete
  10. ok, tak tersenarai.. bulan ni kena up komen lah..
    nak komen pukal.. :D

    ReplyDelete
  11. Dimana2 tengok blog post pasal top comeent semua ratu sis Jm , sis farah,Ss, sis shikin,hidayu n lain2 hihihihi

    ReplyDelete
  12. diorang semua memang rajin komen ^^,

    ReplyDelete
  13. ahahaha nama CT sayup sayup di tangga terakhir..
    dapat jugak menyelit ehehe..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...