March 2, 2015

PlaNNinG MeNJaDi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu, dah masuk ke bulan Mac pada tahun nih.. Dah dua bulan kita dah lalui pada tahun ini..

Banyak hari jugak Eyda senyap kan.. Eyda ada, cuma kesempatan untuk update pun agak terbatas.. Entry hari Jumaat lepas pun Eyda just autopublish jer..

Sebabnya pada hari tersebut Eyda dah buat plan mengejut dengan anak-anak.. Plan yang menyeronokkan dan agak memenatkan jugak laa..

Nak tau apa plannya, meh Eyda story skit kat sini.. Sebenarnya Eyda mengembara ke suatu tempat bersama anak-anak.. Best jugak sesekali redah sebegini..

Jom tengok ke mana kami pergi..


Tak sangka perancangan Eyda walaupun last minute menjadi..



Inilah tempat Eyda dan anak-anak redah.. Sampai jugak..


Alhamdulillah dipermudahkan perjalanan kami pergi dan balik.. Cerita penuh tunggu ye bila Eyda abis upload semua gambar..

Akan Eyda story dari pergi ke sana sehinggalah pulang ke rumah.. Mencabar jugak laa bagi Eyda dan anak-anak..




Sumber gambar kredit dari Mr.Google..




14 comments:

  1. Bestnya. Anak umo berapa seswai ke sini, kak?
    Umo 4 tahun ok ke?
    Jangan lupa share bayaran masuk, etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup semua ada nanti shikin.. yup seawal 4 tahun dah boleh main.. tapi agak terbatas jugak.. masa akak pegi, ada rombongan dari pelbagai tadika di sana..

      Delete
    2. Penuh ke kak?
      Takut x dapat main semua pulak kalau ramai sangat.

      Delete
    3. hari akak terjah tuh dengarnya 300 orang jugak.. hari minggu selalunya dalam 800 orang.. itu apa yang akak sembang dengan staf yang keja kat situ laa.. kiranya masih boleh main shikin, sebab ada masa yang lengang, ada masa yang ramai.. sebab banyak sangat pilihan untuk main, jadi tak crowded sangat..

      apapun better beli tiket online, murah banyak.. nanti detailnya tengok dalam entry akak nanti..

      Delete
  2. kt mae tu kak..
    mcm menarik je tuuu...
    mcm penah npk kat the curve jee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dekat ngan curve.. sebelah IKEA.. menarik tau ayu, tunggu Firash besar nanti, boleh bawak dia ke sana.. masa kita kecil dulu mana ada tempat2 macam nih.. budak2 zaman sekarang jer beruntung boleh ke tempat macam nih.. jeles kejap..

      Delete
  3. Kidzanai!!!..mahal kan nak masuk sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu kak JM, mahal harga tiketnya.. tapi bila dah dapat tiket free, pergi jelah kan.. kalau tak rugi jer..

      Delete
  4. anak2 pasti teruja nak pegi tempat tu kan..

    ReplyDelete
  5. Jauh nak p.. kita xada anak boleh tak p sana kak hihihihi

    ReplyDelete
  6. hihi alamak CT dah bace entry yang latest dulu..
    dah sama2 masuk mengembara ke kidzania =D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...