March 28, 2015

Pemenang Segmen Bloglist by JINDRISSKA


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Selamat berhujung minggu semua.. Hari nih Eyda nak update tentang segmen yang Eyda join dan berjaya.. Alhamdulillah Eyda dah berjaya memenuhi bloglist sahabat blogger kita.. Siapa? Jawapannya Aisya.. Thanks kepada pakcik Random dan Aisya..






Yang pertama plak tuh menjadi pilihan pakcik Random.. Memang tak sangka Eyda.. Apapun thanks banyak-banyak Aisya.. Tak sabar akak nak tunggu GA Aisya.. 






9 comments:

  1. pakcik Random tu dah syg Eyda..itu sbb dia pick!

    ReplyDelete
  2. wahhh ade orang seru name kita yer? hahahahha welkem kak eyda...nnt join tau giveaway souvenirs dari Italy dengan France kita :D


    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tahniah eyda..wana pun menang juga :)

    ReplyDelete
  4. tahniah tahniah.. yaaaabedabedu.. CT pun dapat jugak lalalaa..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...