March 4, 2015

HaDiaH GA FeBRuaRi #2


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ni entry last hadiah GA di bulan Februari.. Alhamdulillah banyak juga rezeki Eyda dalam berGA dan berSegmen apa bagai nih.. Memang Eyda tak sangka akan dapat semua hadiah-hadiah nih..

Thanks kepada yang menganjurkan GA nih.. Ini entry penghargaan buat korang semua.. Siap boleh buat koleksi hadiah-hadiah GA Eyda nih..

Hadiah pertama nih datangnya daripada Aisya.. Jauh datangnya hadiah nih.. Dari oversea gitu.. Nak ke sana mungkin tak sampai laa.. Dapat poskad pun jadilah kan.. Apapun thanks buat Aisya dan Hanis Amanina yang sudi menganjurkan GA nih..





Hadiah kedua nih plak dari seorang doktor.. Namanya Dr. Shikin.. Inilah hadiah yang Eyda dapat.. Fridge magnet dan face mask.. Thanks Shikin untuk hadiah nih..


Hadiah ni plak daripada Beba Ifa.. Jika ikutkan GA nih dah lama, cumanya hadiahnya baru jer terima.. Tak apa, Eyda paham bila kekangan masa mencemburui kita dalam melakukan sesuatu.. Apapun Eyda suka sangat, comel gitu key chain nih..


Hadiah yang terakhir nih plak merupakan topup.. Hadiah nih Eyda terima daripada Shad.. Thanks Shad untuk hadiah nih..


Apapun terima kasih kepada semua yang telah baik hati memberikan Eyda semua hadiah-hadiah ini.. Semoga rezeki kalian akan dimurahkan lagi hendakNya..




18 comments:

  1. wah... jelesnya...
    banyak betul dapat hadiah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan laa jeles.. alhamdulillah semuanya berkat merajinkan diri join pelbagai GA dan segmen rakan-rakan blogger yang lain..

      Delete
  2. wah, bestnya eyda..banyak hadiah dapat tu..rezeki kan..tahniah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah happy wana bila dapat hadiah nih.. yup apapun semuanya rezeki.. tahnks wana..

      Delete
  3. rezeki join GA n segmen kan... tahniah!!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, rezeki kita konsi bersama.. heehe.. syiok blogging sambil join ga nih..
    nak-nak kalau menang... :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kak eyda. semoga rezeki bertambah :)

    ReplyDelete
  6. uuuish memang murah rezeki..
    smoga makin murah rezeki lagi nanti dan nanti..

    ReplyDelete
  7. Tahniah sis eyda... murah rezeki itu

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...